Η μηχανή του αυτοκινήτου έκρυβε μισό κιλό χασίς

Η μηχανή του αυτοκινήτου έκρυβε μισό κιλό χασίς

Ο σκύλος ανιχνευτής της Ασφάλειας του Λιμενικού οδήγησε στην σύλληψη του 41χρονου επιβάτη, καθώς μύρισε την ακατέργαστη κάνναβη

73_i_elliniki_astynomia
Προδόθηκε από το πάθος του για το χασίς ένας Έλληνας που έφτασε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο λιμάνι Ακαντιά της Ρόδου. Η μικροποσότητα που είχε πάνω του προκάλεσε έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκε κρυμμένη πολύ μεγαλύτερη.

Ο σκύλος ανιχνευτής της Ασφάλειας του Λιμενικού οδήγησε στην σύλληψη του 41χρονου επιβάτη, καθώς μύρισε την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,8 του γραμμαρίου που είχε στην τσέπη του! Το εκπαιδευμένο λαγωνικό ανέλαβε στη συνέχεια να ερευνήσει και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη και δεν άργησε να εντοπίσει κάτω από το καπό και δίπλα στη μηχανή την συσκευασία που είχε κρυμμένη.

Μέσα, υπήρχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 427 γραμμαρίων, που ο 41χρονος ισχυρίστηκε πως είχε για δική του χρήση. Όμως στις αποσκευές του βρέθηκε και μία ζυγαριά ακριβείας, που αποδείκνυε ότι σκόπευε να πουλήσει το χασίς στο νησί! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς της κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης