Βεντέτα με ξύλο, σφαίρες και φωτιές στην Ηλεία

Βεντέτα με ξύλο, σφαίρες και φωτιές στην Ηλεία

Οι αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν έναν ξυλοδαρμό και μία φωτιά που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς μία κατοικία.

ast_081
Με πολλή προσοχή διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Ηλεία τα αλλεπάλληλα βίαια περιστατικά με «άρωμα» βεντέτας, τα οποία αναστάτωσαν από το απόγευμα του Σαββάτου ως τα ξημερώματα της Κυριακής την κοινότητα Άγναντα της Πηνείας.

Όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν όταν ένας 25χρονος πήγε στο σπίτι ενός 54χρονου συγχωριανού του και του ζήτησε να πάνε μαζί στο κτήμα ενός συγγενικού του προσώπου, με το πρόσχημα ότι χρειαζόταν βοήθεια. Μόλις έφτασαν, όμως, του επιτέθηκαν, τον γρονθοκόπησαν και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν, ενώ ταυτόχρονα πυροβολούσαν στον αέρα! Αμέσως μετά, ο 25χρονος μετέφερε τον 54χρονο στο σπίτι ενός 50χρονου συγγενούς του.

Το τι ακολούθησε, δεν έχει αποσαφηνιστεί. Πάντως, λίγες ώρες αργότερα ο 50χρονος προκάλεσε τροχαίο ατύχημα κοντά στο χωριό οδηγώντας μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια Βουλγάρα που είχε μαζί του. Ο οδηγός συνελήφθη αρχικά, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Όμως, στο σπίτι του ξέσπασε στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχαιρώς το σπίτι και η οποία όπως προέκυψε από την επιτόπια έρευνα, προκλήθηκε από άγνωστο προς το παρόν εμπρηστή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης