Αυτή τη φορά οι διαρρήκτες άφησαν το σκύλο να ζήσει

Αυτή τη φορά οι διαρρήκτες άφησαν το σκύλο να ζήσει

Οι δράστες έκλεψαν ένα δαχτυλίδι, ένα ρολόι και το κυνηγετικό όπλο του ιδιοκτήτη

dog_guardian
Δεν κατάφερε να σταματήσει με τα γαβγίσματά του τους διαρρήκτες που τρύπωσαν στο σπίτι των αφεντικών του που έλειπαν, παραβιάζοντας με λοστό την πόρτα της κουζίνας, αλλά τουλάχιστον απέφυγε τη σκληρή μοίρα του… προκατόχου του!

Ο λόγος για ένα μικρόσωμο σκυλάκι που γάβγιζε όσο μπορούσε, αλλά οι άγνωστοι δράστες συνέχισαν απτόητοι να κάνουν άνω- κάτω το διαμέρισμα του ζευγαριού στο Καλό Νερό Τριφυλίας και να κλέψουν ένα δαχτυλίδι, ένα ρολόι και το κυνηγετικό όπλο του ιδιοκτήτη, που του στοίχισε κατηγορία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού. Το σκυλάκι στάθηκε τυχερό γιατί, πριν από τρία χρόνια, οι διαρρήκτες που είχαν εισβάλει στο ίδιο σπίτι είχαν δηλητηριάσει με φόλα τον σκύλο!

Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται πως ήταν βιαστικοί, γιατί διέρρηξαν και το διπλανό διαμέρισμα, το οποίο όμως είναι ακατοίκητο και δεν βρήκαν τίποτα μέσα! Η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από τα δύο διαμερίσματα και η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες.

Την Τριφυλία, οι διαρρήξεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Μια ακόμη έγινε σε ένα εξοχικό σπίτι στο χωριό Βρύσες, όπου οι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και άρπαξαν ανενόχλητοι τα αξίας 3.000 ευρώ χρυσαφικά της ιδιοκτήτριας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης