Θρίλερ για το 13χρονο Θανάση - «Προσπαθούν να βγάλουν το παιδί στο εξωτερικό», λέει το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο Κώστας Γιαννόπουλος καταγγέλλει στο protothema.gr ότι κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν τον 13χρονο στο εξωτερικό – Υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για εξαφάνιση αλλά για αρπαγή 

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση, που ζούσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και που εξαφανίστηκε στις 23 Μαρτίου, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για το μάθημα Αγγλικών που θα παρακολουθούσε σε φροντιστήριο στην περιοχή του Περιστερίου.

Σχεδόν τρία 24ωρα μετά την εξαφάνισή του, οι ιθύνοντες του «Χαμόγελου του Παιδιού» ανησυχούν για την τύχη του, καθώς είναι σε θέση να γνωρίζουν πως έχουν γίνει προσπάθειες το ανήλικο παιδί να βρεθεί εκτός συνόρων.

«Υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες ότι κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν το παιδί στο εξωτερικό», σημείωσε στο protothema.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Την ίδια ώρα οι έρευνες στρέφονται γύρω από το οικογενειακό περιβάλλον του ανήλικου ενώ υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα πως δεν πρόκειται για εξαφάνιση αλλά για αρπαγή.

«Υπήρξε μια μαρτυρία ότι μεταφέρθηκε το παιδί σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση. Εκεί διαμένει η γιαγιά του. Τα σκυλιά μας, που ψάχνουν να βρουν το παιδί μέσω της μυρωδιάς από τα ρούχα του, «επιβεβαίωσαν» ότι πέρασε από εκεί. Όμως, δυστυχώς, δεν εντοπίστηκε στο σπίτι», ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» τόνισε ακόμη πως το οικογενειακό περιβάλλον του 13χρονου Θανάση είναι ακατάλληλο.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θέλουμε κάποια παιδιά να κρατάνε την επαφή με το καλό παρελθόν αλλά δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση καλό παρελθόν δεν υπάρχει και έτσι το παιδί εκβιαστικά βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση».

Τέλος εξήγησε πως «είχε διαπιστωθεί ότι η γιαγιά και ο πατέρας του, του προκαλούσαν ιδιαίτερη αναστάτωση. Η κακοποίηση, η παραμέληση και η επαιτεία δεν συνάδουν με τη ζωή ενός παιδιού. Δεν ήταν απλώς ένα παιδί από μια φτωχή οικογένεια»

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Λουλης ο Β'

Καντε ρατσιστικά σχολια για "γυφτους" Ελληναράδες..Βγαλτε την χολη σας στα σχολια...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

brigo

Το Al Jazeera φιλοξενεί αφιέρωμα για την απόφαση της Αλβανίας να ενισχύσει τον τουρισμό στη Χειμάρρα αρπάζοντας τις περιουσίες των Ελλήνων – Τους έδωσαν 2,5 δολάρια ανά τμ, ενώ η εκτίμηση της Deutsche Bank κάνει λόγο για 60-120 δολάρια ανά τετραγωνικό 

2