Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στη Νέα Καρβάλη με 5,6 κιλά κάνναβη

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στη Νέα Καρβάλη με 5,6 κιλά κάνναβη

Oι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες διότι εντόπισαν σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών, τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5.624 γραμμαρίων

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στη Νέα Καρβάλη με 5,6 κιλά κάνναβη
Περισσότερα από 5,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης είχαν στην κατοχή τους δυο αλλοδαποί, ηλικίας 47 και 41 ετών,οι οποίοι συνελήφθησαν στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες οι οποίοι είναι υπήκοοι Τουρκίας, διότι εντόπισαν σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών, τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5.624 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν η κάνναβη, πέντε κινητά και ένα ΙΧ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης