Αγρίνιο: Διέρρηξαν σπίτι και μετά τα... «έτσουξαν» ανενόχλητοι μέσα σ' αυτό

Αγρίνιο: Διέρρηξαν σπίτι και μετά τα... «έτσουξαν» ανενόχλητοι μέσα σ' αυτό

Οι δράστες, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι,  δεν ενδιαφέρθηκαν καν να εξαφανίσουν τα πειστήρια του... γλεντιού τους πριν εξαφανιστούν από το σπίτι 

Αγρίνιο: Διέρρηξαν σπίτι και μετά τα... «έτσουξαν» ανενόχλητοι μέσα σ' αυτό
Σίγουροι ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που διέρρηξαν στο Αγρίνιο δεν θα επέστρεφαν σύντομα ήταν οι τέσσερις δράστες που άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν. Έτσι, είπαν να... γιορτάσουν την «επιτυχία» τους καταναλώνοντας ένα μπουκάλι ουίσκι, το οποίο μάλιστα άδειασαν ως την τελευταία σταγόνα!

Οι δράστες δεν ενδιαφέρθηκαν καν να εξαφανίσουν τα πειστήρια του... γλεντιού τους πριν εξαφανιστούν από το σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Πάρκου κι έτσι άφησαν πάνω στο τραπέζι της κουζίνας το άδειο μπουκάλι και τέσσερα ποτήρια, τα οποία αποκάλυψαν και τον αριθμό των εισβολέων! Τα ευρήματα παρέλαβαν ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας και τα εξετάζουν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Οι ένοικοι του σπιτιού έπαθαν σοκ όταν επέστρεψαν και αντίκρισαν εικόνες βανδαλισμού, καθώς οι εισβολείς είχαν αναστατώσει τα πάντα αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Για την διάρρηξη ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αγρινίου, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστων και διενεργεί προανάκριση για να ταυτοποιήσει τους θρασύτατους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης