«Μακρυχέρα» ξάφρισε το ταμείο των ΕΛ.ΤΑ. στο Αιτωλικό

«Μακρυχέρα» ξάφρισε το ταμείο των ΕΛ.ΤΑ. στο Αιτωλικό

Η γυναίκα επισκέφθηκε το υποκατάστημα με το πρόσχημα την παραλαβή ενός δέματος - Όσο ο υπάλληλος έψαχνε να βρει το υποτιθέμενο δέμα, εκείνη έβαλε «χέρι» στο ταμείο

Καρέ - καρέ εξετάζουν το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ., αλλά και των κοντινών σε αυτό επιχειρήσεων στο Αιτωλικό, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Ασφάλειας Μεσολογγίου, για να αναγνωρίσουν τη «μακρυχέρα» που άρπαξε χρήματα από το ταμείο!

Η άγνωστη προς το παρόν γυναίκα, πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης στο υποκατάστημα με το πρόσχημα την παραλαβή ενός δέματος. Όμως, όσο ο υπάλληλος έψαχνε να βρει το υποτιθέμενο δέμα, εκείνη έβαλε «χέρι» στο ταμείο, άρπαξε το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ και έγινε... καπνός χωρίς να την πάρει είδηση.

Ο υπάλληλος κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού που ξεκίνησαν έρευνες, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την δράστιδα και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστης, η οποία παραμένει ανοιχτή ώσπου να ολοκληρωθεί και η έρευνα στα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

brigo

Το Al Jazeera φιλοξενεί αφιέρωμα για την απόφαση της Αλβανίας να ενισχύσει τον τουρισμό στη Χειμάρρα αρπάζοντας τις περιουσίες των Ελλήνων – Τους έδωσαν 2,5 δολάρια ανά τμ, ενώ η εκτίμηση της Deutsche Bank κάνει λόγο για 60-120 δολάρια ανά τετραγωνικό 

2