Βρήκε χρήματα στο Α.Τ.Μ. και τα... βούτηξε!

Βρήκε χρήματα στο Α.Τ.Μ. και τα... βούτηξε!

Μία 61χρονη ξέχασε τα χρήματά της και ένας 54χρονος τα... εξαφάνισε, αλλά τον «έπιασε» ο άγρυπνος φακός της κάμερας

Βρήκε χρήματα στο Α.Τ.Μ. και τα... βούτηξε!
Η αφηρημάδα μιας 61χρονης γυναίκας που είχε κάνει ανάληψη από το A.T.M. μιας τράπεζας στην Πτολεμαΐδα, αλλά έφυγε χωρίς να πάρει τα... χρήματα, έδωσε την ευκαιρία σε έναν 54χρονο Έλληνα που πήγε αμέσως μετά στο μηχάνημα να βάλει στην τσέπη του 300 ευρώ!

Αυτό είχε γίνει στις 30 Ιανουαρίου, αλλά η κάμερα της τράπεζας «πρόσδωσε» στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας την ταυτότητα του δράστη. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του  αυτοφώρου.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα και με την ίδια κατηγορία, παραπέμφθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος ενός 18χρονου Έλληνα που είχε τρυπώσει στις 7 Φεβρουαρίου στο σπίτι ενός 51χρονου στην Πτολεμαΐδα και είχε αρπάξει 500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ. Μάλιστα, ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Κλείσιμο
*** Σε άλλη περιοχή της Κοζάνης, ένα ζευγάρι Αλβανών χτύπησε την πόρτα ενός 78χρονου, τον απασχόλησε και άρπαξε από το σπίτι 730 ευρώ. Ο 38χρονος άνδρας και η 29χρονη γυναίκα εντοπίστηκαν στην Καστοριά από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., που βρήκαν πάνω τους τα κλεμμένα χρήματα, τα επέστρεψαν στον ηλικιωμένο και οδήγησαν τους αλλοδαπούς στο αστυνομικό τμήμα Βοΐου, απ' όπου παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης