Ρόδος: Έφαγε και ήπιε… δωρεάν πριν τον συλλάβουν!

Ρόδος: Έφαγε και ήπιε… δωρεάν πριν τον συλλάβουν!

Τα προϊόντα που είχε «σηκώσει» από το μαγαζί τα είχε καταναλώσει - Έτσι, οδηγήθηκε... χορτάτος στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Ρόδος: Έφαγε και ήπιε… δωρεάν πριν τον συλλάβουν!
Είχε αρκετές ώρες στην διάθεσή του για να καταναλώσει τα τρόφιμα και τα αναψυκτικά που είχε αρπάξει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης από ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα σπίτι τα οποία διέρρηξε στην πόλη της Ρόδου, ένας 37χρονος Έλληνας!

Οι δυο διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν άμεσα και ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της ίδιας κιόλας ημέρας από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και προσήχθη στην Ασφάλεια. Όμως, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν στο σπίτι του παρά μόνο κάποια χρήματα, μέρος όσων είχε κλέψει από το σπίτι, καθώς τα προϊόντα που είχε «σηκώσει» από το μαγαζί τα είχε καταναλώσει! Έτσι, οδηγήθηκε... χορτάτος στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

*** Πάθος με το αλκοόλ είχε ένας 53χρονος Έλληνας που μπήκε για δεύτερη φορά παριστάνοντας τον πελάτη σε ένα σούπερ μάρκετ στην Άρτα, αλλά έγινε αντιληπτός την στιγμή που έκλεβε διάφορα προϊόντα. Όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και προσήχθη στην Ασφάλεια, προέκυψε ότι και το περασμένο Σάββατο είχε κλέψει εννέα φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από άλλο σούπερ μάρκετ στον Άγιο Δημήτριο! Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπές.

*** «Γυάλισαν» δυο ακριβά κομμάτια στο μάτι μιας νεαρής Ελληνίδας που μπήκε για να ψωνίσει σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στη Λάρισα, αλλά το πορτοφόλι της δεν τα... σήκωνε και αποφάσισε να φύγει... φορώντας τα κάτω από τα δικά της! Όμως, οι υπάλληλοι την αντιλήφθηκαν και κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφάλειας, που βρήκαν στην κατοχή της τα κλεμμένα είδη ένδυσης και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης