Πύργος: Ξήλωσε πινακίδα του Δήμου και την πήρε στο σπίτι του!

Πύργος: Ξήλωσε πινακίδα του Δήμου και την πήρε στο σπίτι του!

Από το οπτικό υλικό, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ενημερώθηκαν για την ασυνήθιστη κλοπή, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 28χρονο δράστης και να του κάνουν «επίσκεψη»

Του άρεσε η πληροφοριακή πινακίδα που είχε τοποθετήσει ο Δήμος του Πύργου σε ένα σημείο της πόλης και την ξήλωσε από την βάση της με σκοπό να την τοποθετήσει στο... σπίτι του, ένας νεαρός Έλληνας! Δεν υπολόγισε, όμως, τις κάμερες της περιοχής που τον κατέγραψαν!

Από το οπτικό υλικό, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ενημερώθηκαν για την ασυνήθιστη κλοπή, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 28χρονο δράστης και να του κάνουν «επίσκεψη». Στο σπίτι του βρήκαν την κλεμμένη πινακίδα και την απέδωσαν σε υπεύθυνο του Δήμου, ενώ συνέλαβαν το νεαρό και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών  Πύργου με τις κατηγορίες της κλοπής και της φθοράς δημόσιας περιουσίας.

*** Με μια αστυνομική ταυτότητα και ένα κατσαβίδι αποπειράθηκε να διαρρήξει την πόρτα της εισόδου στον πρώτο όροφο μια διώροφης κατοικίας στη Νέα Ιωνία Βόλου ένας νεαρός, αλλά ο 38χρονος ιδιοκτήτης  βρισκόταν μέσα και άκουσε το θόρυβο.

Μάλιστα, μια και είναι… σωφρονιστικός υπάλληλος,ι δεν δυσκολεύτηκε να τον ακινητοποιήσει! Αστυνομικοί της Ασφάλειας παρέλαβαν τον επίδοξο κλέφτη και τα διαρρηκτικά εργαλεία του και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kal2

Με ένα κολλάζ τεσσάρων ασπρόμαυρων φωτογραφιών και ένα συγκλονιστικό κείμενο εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους που χάνουν αγαπημένα πρόσωπα και περιουσίες από τη φωτιά  στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού - «Ευχαριστούμε Μάτι» το μήνυμα του Πάιατ

ximika_thes_main

 Περίπου 50 άτομα επιχείρησαν να σπάσουν τον φραγμό της αστυνομίας και να εισέλθουν στην εκδήλωση που θα συμμετείχε ο υπουργός Παιδείας - Τα ΜΑΤ απάντησαν με χημικά και κρότου λάμψης - Ματαιώθηκε η εκδήλωση

27