Αγρίνιο: Σάτυρος τρομοκράτησε γυναίκα υπάλληλο καταστήματος

Αγρίνιο: Σάτυρος τρομοκράτησε γυναίκα υπάλληλο καταστήματος

Στήθηκε μπροστά στην βιτρίνα του καταστήματος όπου βρισκόταν μόνη η υπάλληλος και άρχισε να χαϊδεύει επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα

Στα ίχνη ενός σάτυρου που προκάλεσε ανατριχιαστική εμπειρία σε μια πωλήτρια κινέζικου εμπορικού καταστήματος στο κέντρο του Αγρινίου βρίσκονται οι αστυνομικοί, καθώς το πρόσωπό του καταγράφηκε πεντακάθαρα από τις κάμερες του μαγαζιού.

Πρωί- πρωί, ο… ορεξάτος επιδειξίας στήθηκε μπροστά στην βιτρίνα του καταστήματος όπου βρισκόταν μόνη η υπάλληλος και άρχισε να χαϊδεύει επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα! Η σοκαρισμένη γυναίκα έβαλε τις φωνές και ο άγνωστος άνδρας έσπευσε να εξαφανιστεί βιαστικά, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όμως, η κάμερα του καταστήματος είχε καταγράψει ευκρινέστατα τον επιδειξία και το οπτικό υλικό παραδόθηκε στην τοπική Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του, ενώ σχημάτισαν δίωξη σε βάρος αγνώστου για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστη πράξη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mati_istoria_arthro

«Μέσα στη θάλασσα ένιωσα ότι θα πεθάνω» λέει ο Δημήτρης Φιλιππής - «Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξέρω ότι είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου» ανέφερε, ενώ αυτό που παλεύει να συνειδητοποιήσει είναι πώς χάθηκαν τόσες ζωές άδικα, τονίζοντας ότι το κράτος απουσίαζε