Ρήμαξαν 22 κεραίες τηλεπικοινωνιών στην Πιερία

Ρήμαξαν 22 κεραίες τηλεπικοινωνιών στην Πιερία

Στις επτά κλοπές και δυο απόπειρες που είχε εξακριβωθεί ότι διέπραξαν οι ηλικίας 30 και 27 χρόνων δράστες από τον Ιούνιο ως το Νοέμβριο του 2017, αρπάζοντας ηλεκτρικούς συσσωρευτές συνολικής αξίας 20.700 ευρώ, προστέθηκαν άλλες 13 κλοπές συσσωρευτών αξίας 22.500 ευρώ από τους σταθμούς βάσης κεραιών στο διάστημα από το Μάρτιο ως το Δεκέμβριο του 2017

Συμπληρωματική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες σε βαθμό κακουργήματος σχηματίστηκε σε βάρος των δυο νεαρών Ελλήνων που είχαν ταυτοποιηθεί πριν από λίγες ημέρες ως δράστες της λεηλασίας στις κεραίες τηλεπικοινωνιών και κινητής τηλεφωνίας στην Πιερία.

Στις επτά κλοπές και δυο απόπειρες που είχε εξακριβωθεί ότι διέπραξαν οι ηλικίας 30 και 27 χρόνων δράστες από τον Ιούνιο ως το Νοέμβριο του 2017, αρπάζοντας ηλεκτρικούς συσσωρευτές συνολικής αξίας 20.700 ευρώ, προστέθηκαν άλλες 13 κλοπές συσσωρευτών αξίας 22.500 ευρώ από τους σταθμούς βάσης κεραιών στο διάστημα από το Μάρτιο ως το Δεκέμβριο του 2017!

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται ότι οι δυο νεαροί διέπραξαν 22 κλοπές και έκλεψαν συσσωρευτές αξίας 43.200 ευρώ, η τύχη των οποίων αγνοείται καθώς δεν έχουν συλληφθεί λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαβίβασαν τη νέα δικογραφία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης και συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν αν χτύπησαν και σε άλλες περιοχές.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Τ.Γ.

"δεν έχουν συλληφθεί, λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτόφωρου". Θα πρέπει να πουλήσουν τα παιδιά τα κλοπιμαία, για να μπορέσουν να πληρώσουν τους δικηγόρους τους. Ελλάς το μεγαλείο σου.!!!!

Γυφτοι,γυφτοι ,γυφτοι.

Η πλήρης ατιμωρησία τους εχει αποθρασύνει σε βαθμό πλέον μη αναστρέψιμο. Πρεπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη που η παραβατικότητα και η παρασιτικότητα σε καθιστά προστατευόμενο είδος με πληθώρα επιδοματων και μηδενικών υποχρεώσεων.

93%

Tiπoτα άλλο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gad_main

Τη σπείρα αποτελούσαν 8 ομογενείς από το Καζακστάν - Η λεία τους ξεπερνά τα 1 εκατ. ευρώ - Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας πολίτης θέλησε να κάνει service σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε αγοράσει στην Πάτρα