Κρήτη: Είχαν κάνει «οικογενειακή επιχείρηση» την κλοπή χαλκού

Κρήτη: Είχαν κάνει «οικογενειακή επιχείρηση» την κλοπή χαλκού

Τους δύο δράστες είδε κάτοικος της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσαν να ξηλώσουν τους σωλήνες χαλκού από την ταράτσα του κτιρίου και ειδοποίησε τις αρχές

Κρήτη: Είχαν κάνει «οικογενειακή επιχείρηση» την κλοπή χαλκού
Σε οικογενειακή επιχείρηση είχαν αναγάγει την κλοπή και πώληση χαλκού δύο άτομα, που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο, μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Πρόκειται για δύο αδέρφια, 39 και 29 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, καθώς αφαίρεσαν δεκάδες σωλήνες χαλκού από κτίριο στη Λεωφόρου Κνωσού.

Τους δύο δράστες είδε κάτοικος της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσαν να ξηλώσουν τους σωλήνες χαλκού από την ταράτσα του κτιρίου και ειδοποίησε τις αρχές.
Κλείσιμο

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώνοντας την κλοπή, αλλά οι δράστες εν τω μεταξύ είχαν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια και ενώ ο 47χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου έγινε η κλοπή, κλήθηκαν για κατάθεση από την αστυνομία, επιστρέφοντας στο σπίτι τους, βρήκαν τους δύο άνδρες να έχουν επιστρέψει και ανενόχλητοι να συνεχίζουν…. το έργο τους.

Άμεσα ειδοποίησαν ξανά την αστυνομία, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να σπεύδουν στην περιοχή, συλλαμβάνοντας τελικά τον έναν εκ των δύο δραστών, καθώς ο άλλος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, έγινε καπνός για να συλληφθεί αργότερα λίγα μέτρα παρακάτω.

Όπως διαπιστώθηκε τα δύο αδέρφια έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις.

Πηγή: cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης