Πάτρα: Η ψησταριά στη λαϊκή έκρυβε λαθραία τσιγάρα!

Πάτρα: Η ψησταριά στη λαϊκή έκρυβε λαθραία τσιγάρα!

Δράστες ένας 26χρονος Αφγανός και ένας 34χρονος Πακιστανός - Βρέθηκαν 883 πακέτα και 1,5 κιλό καπνός

Πάτρα: Η ψησταριά στη λαϊκή έκρυβε λαθραία τσιγάρα!
Για… δείγμα είχαν ένα πακέτο λαθραίων τσιγάρων και μια συσκευασία με λαθραίο καπνό ένας 26χρονος Αφγανός και ένας 34χρονος Πακιστανός που είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητο του δεύτερου κοντά σε μια λαϊκή αγορά στην Πάτρα. Το υπόλοιπο εμπόρευμα κρυβόταν κάτω από μια… υπαίθρια ψησταριά!

Όταν οι αστυνομικοί του Γ΄ τμήματος συνέλαβαν τους δυο αλλοδαπούς, ανακάλυψαν και την κρυψώνα όπου φύλαγαν ούτε λίγο ούτε πολύ 883 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 500 γραμμαρίων! Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ μαζί με τα λαθραία είδη κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό τους.

*** Δυο συλλήψεις Ελλήνων για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα έκαναν μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος, στην ευρύτερη περιοχή των Ευζώνων στο Κιλκίς. Αρχικά εντόπισαν έναν 40χρονο με 50 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και στην συνέχεια έναν 32χρονο που είχε στο όχημά του άλλα 60 πακέτα. Όλα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

Κλείσιμο
*** Και στον Προμαχώνα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ένας 54χρονος Βούλγαρος, όταν διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με το όχημά του δέκα φιάλες με 13 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβάλλει τους νόμιμους φόρους και δασμούς. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο του αλλοδαπού. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης