Στην Αθήνα τον Μάιο ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Στην Αθήνα τον Μάιο ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Ο «αιώνιος» διάδοχος του αγγλικού θρόνου θα επισκεφθεί τη χώρα μας κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο «αιώνιος» διάδοχος του βρετανικού θρόνου και μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ θα επισκεφθεί την Αθήνα τον Μάιο, συντροφιά με τη σύζυγό του Καμίλα, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου
.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9 με 11 Μαΐου και θα περιλαμβάνει φυσικά παράθεση επίσημου γεύματος στο Προεδρικό Μέγαρο και ξενάγηση στον Παρθενώνα.

Το ζεύγος, που είχε επισκεφθεί ξανά τον περασμένο Ιούλιο την Ελλάδα και είχε διαμείνει λίγες μέρες στην Κέρκυρα, πρόκειται να καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν ο Κάρολος θα θελήσει να επισκεφθεί ξανά το Αγιον Ορος, όπως έχει πράξει πολλές φορές στο παρελθόν.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Και...

...από κοντά σε κάποιο diner και ο Κοκός, έτσι, γιά να μη ξεχνιόμαστε.

Γιατι να μην καλεί??Μήπως αυτός ..πληρώνει???

Για μεγαλεία πρώτος ο ..Πάκης ακόμα και στον υιό του μεγαλύτερου Ανθέλληνα με Βασιλικές ρίζες όπως είναι ο πατέρας του Κάρολου.. Φίλιππος που κρατάει κι' η σκουφια του από...Ελλάδα που δεν έχει πατήσει ποτέ τον πόδι του!!!!!

Ilias

Μια ζωή χεσμενος είσαι και απλυτος συριζαιος !!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ,βλακα !!!!!!!!

Ουγκάντα

Εγώ στην θέση τους δεν θα ερχόμουν να επισκεφθώ την Ουγκάντα των Βαλκανίων! Και τον προεδρο.... Αχαχααχαχ (Βέβαια έχουν έρθει πολλές φορές Κέρκυρα και Άγιο όρος) :p

Χοχοχο πως τα λες

Καλά πήγαινε στην Σ. Αραβία να δεις χλιδή και πολυτέλεια. Βέβαια αυτούς που κοροϊδεύουν την χώρα και την ηγεσία τους περιλαμβάνει η αστυνομία δεόντως!

vagg

For real....EXESTHIN !!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης