Συλλήψεις φυγόποινων σε Ιωάννινα, Αχαΐα και Πρέβεζα

Συλλήψεις φυγόποινων σε Ιωάννινα, Αχαΐα και Πρέβεζα

Ύστερα από ελέγχους της ΕΛΑΣ

Από την διασταύρωση των στοιχείων ενός 57χρονου Έλληνα στον οποίο έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στα Ιωάννινα, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων.

Ο 57χρονος είχα καταδικαστεί για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματική ποινή 900 ευρώ. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, που διέταξε να αφεθεί ελεύθερος μόλις καταβάλλει το ποσό που απαιτείται για την μετατροπή της ποινής και το πρόστιμο.

*** Στον Άγιο Στέφανο Αχαΐας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 42χρονος Ιρακινός, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση. Όμως, εκτός από την ποινή φυλάκισης έξι μηνών η οποία του είχε επιβληθεί και θα πρέπει να εξαγοράσει, προέκυψε από τον έλεγχο των εγγράφων του ότι βρισκόταν και παράνομα στη χώρα και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και διέταξε την κράτησή του.

*** Στην Πρέβεζα, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 30χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 
   


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4673015

Στην πόλη της Πρέβεζας, η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια κτιρίων - Επέμβαση των πυροσβεστών για τον επεγκλωβισμό οδηγού που ακινητοποίηθηκε μέσα σε ρέμα