Δράμα: Έδινε σταυρουδάκια και έπαιρνε… κοσμήματα για τάμα!

Δράμα: Έδινε σταυρουδάκια και έπαιρνε… κοσμήματα για τάμα!

Η 46χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, που της άσκησε μια ακόμη δίωξη για απάτη και απόπειρα απάτης

Δράμα: Έδινε σταυρουδάκια και έπαιρνε… κοσμήματα για τάμα!
Τρεις μήνες μετά τη σύλληψή της στην πόλη της Δράμας (στις 10 Δεκεμβρίου) επειδή έπεισε μια 71χρονη να της δώσει το κόσμημα που φορούσε, δήθεν για να ενισχύσει την κατασκευή… τάματος σε μια εκκλησία, η 45χρονη έμπειρη στις απάτες Ελληνίδα συνελήφθη ξανά για άλλες δυο παρόμοιες υποθέσεις!

Στα ίχνη της βρέθηκαν αστυνομικοί των τμημάτων Κάτω Νευροκοπίου και Προσοτσάνης, μετά από καταγγελία σύμφωνα με την οποία πήγε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στα Λευκόγεια Δράμας και επιχειρούσε να εξαπατήσει ηλικιωμένους. Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί την εντόπισαν και της πέρασαν χειροπέδες, καθώς νωρίτερα είχε πάει στο σπίτι μιας 92χρονης και της έδωσε ένα σταυρουδάκι σε αντάλλαγμα για δύο χρυσά κοσμήματα που τάχα θα ενίσχυαν το τάμα! Μάλιστα, αποπειράθηκε να εξαπατήσει και μία 73χρονη χωρίς να τα καταφέρει. 

Στο αυτοκίνητο της δράστιδας, που είχε απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν, κατασχέθηκαν πέντε θρησκευτικές εικόνες, τρεις σταυροί και τα κοσμήματα της 92χρονης τα οποία της αποδόθηκαν. Η 46χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, που της άσκησε μια ακόμη δίωξη για απάτη και απόπειρα απάτης.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης