Συνάντηση Τόσκα με τον δήμαρχο Περάματος για το hotspot Σχιστού

Συνάντηση Τόσκα με τον δήμαρχο Περάματος για το hotspot Σχιστού

Η συνάντηση με τον κ. Λαγουδάκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών

Συνάντηση Τόσκα με τον δήμαρχο Περάματος για το hotspot Σχιστού
Στο Πέραμα βρέθηκε νωρίς το πρωί κάτω από άκρα μυστικότητα, ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Νίκος Τόσκας όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης κ. Λαγουδάκη κεκλεισμένων των θυρών. 

Στη συνάντηση παρευρίσκονταν και δύο κληρικοί. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμή η σύντομη συνομιλία τους κυμάνθηκε γύρω από το hotspot της περιοχής, αφού βρίσκεται στα όρια του Δήμου Περάματος και συνορεύει με έκταση της Ιεράς Μονής Αγίων Πατέρων.

Από το χώρο του Δημαρχείου αποχώρησαν πρώτα οι δύο κληρικοί κατευθυνόμενοι προς τη Μονή ενώ μετά από λίγα λεπτά ξεκίνησε ο υπουργός με τη φρουρά του. Αστυνομικός που συνόδευε τον υπουργό είπε στους συναδέλφους του: Τον φυλάμε και ακολουθούμε προς τα πάνω. Εννοώντας προφανώς προς τη μονή και τον χώρο του hotspot που γειτνιάζουν.

Κλείσιμο
Να θυμίσουμε πως κάτω από τις ίδιες συνθήκες είχε επισκεφθεί και πάλι τον Δήμαρχο Περάματος στις 30/1/16 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας και λίγες μέρες αργότερα δημιουργήθηκε το hotspot Σχιστού ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και οι διαδικασίες επαναλειτουργίας των καζανιών. 

Πηγή: www.meaculpa.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης