Συνάντηση Τόσκα με τον δήμαρχο Περάματος για το hotspot Σχιστού

Συνάντηση Τόσκα με τον δήμαρχο Περάματος για το hotspot Σχιστού

Η συνάντηση με τον κ. Λαγουδάκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών

Στο Πέραμα βρέθηκε νωρίς το πρωί κάτω από άκρα μυστικότητα, ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Νίκος Τόσκας όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης κ. Λαγουδάκη κεκλεισμένων των θυρών. 

Στη συνάντηση παρευρίσκονταν και δύο κληρικοί. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμή η σύντομη συνομιλία τους κυμάνθηκε γύρω από το hotspot της περιοχής, αφού βρίσκεται στα όρια του Δήμου Περάματος και συνορεύει με έκταση της Ιεράς Μονής Αγίων Πατέρων.

Από το χώρο του Δημαρχείου αποχώρησαν πρώτα οι δύο κληρικοί κατευθυνόμενοι προς τη Μονή ενώ μετά από λίγα λεπτά ξεκίνησε ο υπουργός με τη φρουρά του. Αστυνομικός που συνόδευε τον υπουργό είπε στους συναδέλφους του: Τον φυλάμε και ακολουθούμε προς τα πάνω. Εννοώντας προφανώς προς τη μονή και τον χώρο του hotspot που γειτνιάζουν.

Να θυμίσουμε πως κάτω από τις ίδιες συνθήκες είχε επισκεφθεί και πάλι τον Δήμαρχο Περάματος στις 30/1/16 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας και λίγες μέρες αργότερα δημιουργήθηκε το hotspot Σχιστού ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και οι διαδικασίες επαναλειτουργίας των καζανιών. 

Πηγή: www.meaculpa.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

'Oλn n Eλλάδα έvα χoτ σπoτ

Θα πήξετε στην μπούργκα και στην κελεμπία!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mar4

«Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα άλυτα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει, σπιλώνει την φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων, με διαρκή και πολύπλευρη προσφορά στην ελληνική κοινωνία» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός