Αίγιο: Στη φυλακή φυγόποινος που δεν κατέβαλε εισφορές

Αίγιο: Στη φυλακή φυγόποινος που δεν κατέβαλε εισφορές

Είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή 200 ευρώ

Τυχαία υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 58χρονος Έλληνας στο Αίγιο, αλλά από την διασταύρωση των στοιχείων του προέκυψε ότι ήταν φυγόποινος και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για μη καταβολή εισφορών.

Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή 200 ευρώ. Έτσι, ο 58χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Φυγόποινος ήταν και ένας 50χρονος ο οποίος συνελήφθη σε χωριό του Ξηρομέρου, μετά από έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του νόμου περί έκδοσης επιταγών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ.

*** Σστον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ένας 30χρονος Αλβανός ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα, αν και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Δεν νομίζω Τάκη

4 ονόματα αυτός 3 η μάνα του Σκουπίδια της κοινωνίας Υπάρχουν κ σωστοί Αλβανοί κ καλοί άνθρωποι Τέτοια σκουπίδια όμως δύσκολα συναντάς Έχει πολλούς τέτοιους η Αμερική Αλλά με την ηλεκτρική καρέκλα σε λειτουργία μπήκαν σε σειρά

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

germancars

ο θέμα κυκλοφορίας των οχημάτων με ξένες πινακίδες στην Ελλάδα έχει προκαλέσει την έκπληξη πολλών αναγνωστών του NewsAuto.gr οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν πως οι Ελληνικές Αρχές θα μπορούν να διαπιστώσουν αν το όχημα βρίσκεται και κινείται για χρονικό διάστημα άνω των 6 μηνών στην χώρα μας.