«Παγώνει» ξανά η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

«Παγώνει» ξανά η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Σχετικό αίτημα διατύπωσε η ΑΔΕΔΥ μέχρι να ολοκληρωθεί ο διάλογος και η υπουργός συμφώνησε

«Παγώνει» έως τις αρχές Απριλίου η διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο, με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.

Με εγκύκλιο προς τους φορείς της δημόσιας διοίκησης, η υπουργός αιτιολογεί την απόφαση κάνοντας λόγο για «αποφυγή περιττών γραφειοκρατικών βαρών» που θα επιφέρουν «οι αναγκαίες τεχνικές αναπροσαρμογές της διαδικασίας αξιολόγησης» στις οποίες θα προβεί το υπουργείο.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με την έκδοση νεότερης διευκρινιστικής εγκυκλίου, η οποία «θα πραγματοποιηθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου».

Να σημειωθεί ότι σχετικό αίτημα διατύπωσε η αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ που συμμετείχε σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση της κοινής ομάδας εργασίας για τη δημόσια διοίκηση.

Η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων ζήτησε να ανασταλεί η αξιολόγηση μέχρι να ολοκληρωθεί ο διάλογος, ενώ η υπουργός συμφώνησε, προτείνοντας ο διάλογος να ολοκληρωθεί έως τις 5 Απριλίου. Οι συνδικαλιστές ζήτησαν επίσης να καταργηθεί η τροπολογία με την οποία αποκλείονται από τις θέσεις προϊσταμένων όσοι δεν συμμετέχουν στην αξιολόγηση, ενώ παρέδωσαν υπόμνημα με τις θέσεις της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση. Η κ. Γεροβασίλη δήλωσε πως θα μελετήσει τα αιτήματα και θα δώσει απαντήσεις, μέσα στις επόμενες μέρες. 

ΣΧΟΛΙΑ (5)

μόνο οι πάγοι της Ανταρκτικής θα λιώσουν...

μόνο οι πάγοι της Ανταρκτικής θα λιώσουν...

.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ?

Μυξοκλαίνε οι ρουφιάνοι του ΙΤ

Στο δημόσιο δεν υπάρχει η ρουφιανιά του ΙΤ. Υπάρχει αλληλεγγύη, για αυτό μας κάθονται σούζα οι Αλεξηδες, οι Κουληδες και η Φωφουλες. Εσείς του ΙΤ παθαίνετε αυτά που σας αξίζουν

ασχημο τρολλ

ξου μικρε

Τζάμπα...

...τα 0,60!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης