Σε λίγες ώρες η απόφαση για το Mega

Σε λίγες ώρες η απόφαση για το Mega

Δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση καθώς ο νόμος είναι αυστηρός και επιπλέον είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος των φακέλων των σταθμών που έχουν καταθέσει αιτήσεις για άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας

Σε λίγες ώρες αναμένεται η απόφαση του ΕΣΡ για το Mega μετά το υπόμνημα που κατέθεσε ο σταθμός χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να αποφύγει το «μαύρο».

Τα μέλη του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα μελετήσουν τα επιχειρήματα του νομικού τμήματος του σταθμού και θα διαπιστώσουν κατά πόσο όλα αυτά έχουν νομικό βάρος. Το βασικό επιχείρημα του Mega είναι πως πλέον θεωρείται θεματικό κανάλι καθώς από τον Οκτώβριο του 2016 εκπέμπει μόνο ψυχαγωγικό πρόγραμμα οπότε θα πρέπει να συνεχίσει να εκπέμπει ως την προκήρυξη του διαγωνισμού για θεματικές άδειες.

Ωστόσο δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση καθώς ο Νόμος είναι αυστηρός και επιπλέον είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος των φακέλων των σταθμών που έχουν καταθέσει αιτήσεις για άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας. Μάλιστα ένας εξ αυτών, ο ΣΚΑΪ, κατέθεσε επιστολή στο ΕΣΡ διαμαρτυρόμενο και καταγγέλοντας πως το Mega πρέπει να κλείσει καθώς παραβιάζονται πολλοί κανόνες ενώ η λειτουργία του αγγίζει τα όρια του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Το μεσημέρι, τα μέλη του ΕΣΡ έχουν καλέσει τους δημοσιογράφους προκειμένου να τους ενημερώσουν για την απόφαση την οποία θα πάρουν σε λίγη ώρα. Αυτή θα είναι η οριστική σε σχέση με την επόμενη ημέρα του σταθμού, ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες βρίσκεται σε μία μεγάλη περιπέτεια.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Εθνικιστής

Η πλειοψηφία του λαού μας, όπως φαίνεται από όλες τις εκλογές του 2015, απαιτεί ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ οριστικά. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι γενικό ή θεματικό. Αυτή την πλειοψηφία δεν μπορεί να την αγνοήσει το ΕΣΡ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

IMG_7666

Στο επίκεντρο της κινητοποίησης, βρίσκονται μισθολογικά και ασφαλιστικά θέματα των δημοσίων υπαλλήλων - Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία - Στη Βουλή και η πορεία του  ΠΑΜΕ  - Κλειστές οι Βασιλίσσης Σοφίας, Αμαλίας, Σταδίου και Πανεπιστημίου

karditsa_aima

Ο ήδη τραυματισμένος άντρας αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες και δε δίστασε να επιτεθεί στην γιατρό: Την κλώτσησε στα πλευρά, ενώ προσπάθησε να την γρονθοκοπήσει  - Το περιστατικό καταδίκασε και ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας

19