Σε λίγες ώρες η απόφαση για το Mega

Σε λίγες ώρες η απόφαση για το Mega

Δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση καθώς ο νόμος είναι αυστηρός και επιπλέον είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος των φακέλων των σταθμών που έχουν καταθέσει αιτήσεις για άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας

Σε λίγες ώρες αναμένεται η απόφαση του ΕΣΡ για το Mega μετά το υπόμνημα που κατέθεσε ο σταθμός χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να αποφύγει το «μαύρο».

Τα μέλη του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα μελετήσουν τα επιχειρήματα του νομικού τμήματος του σταθμού και θα διαπιστώσουν κατά πόσο όλα αυτά έχουν νομικό βάρος. Το βασικό επιχείρημα του Mega είναι πως πλέον θεωρείται θεματικό κανάλι καθώς από τον Οκτώβριο του 2016 εκπέμπει μόνο ψυχαγωγικό πρόγραμμα οπότε θα πρέπει να συνεχίσει να εκπέμπει ως την προκήρυξη του διαγωνισμού για θεματικές άδειες.

Ωστόσο δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση καθώς ο Νόμος είναι αυστηρός και επιπλέον είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος των φακέλων των σταθμών που έχουν καταθέσει αιτήσεις για άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας. Μάλιστα ένας εξ αυτών, ο ΣΚΑΪ, κατέθεσε επιστολή στο ΕΣΡ διαμαρτυρόμενο και καταγγέλοντας πως το Mega πρέπει να κλείσει καθώς παραβιάζονται πολλοί κανόνες ενώ η λειτουργία του αγγίζει τα όρια του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Το μεσημέρι, τα μέλη του ΕΣΡ έχουν καλέσει τους δημοσιογράφους προκειμένου να τους ενημερώσουν για την απόφαση την οποία θα πάρουν σε λίγη ώρα. Αυτή θα είναι η οριστική σε σχέση με την επόμενη ημέρα του σταθμού, ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες βρίσκεται σε μία μεγάλη περιπέτεια.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Εθνικιστής

Η πλειοψηφία του λαού μας, όπως φαίνεται από όλες τις εκλογές του 2015, απαιτεί ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ οριστικά. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι γενικό ή θεματικό. Αυτή την πλειοψηφία δεν μπορεί να την αγνοήσει το ΕΣΡ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sficterman0

« Της ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα, τη χτύπησαν και τη βίασαν», δήλωσε η γιαγιά - Ο πατέρας της κοπέλας τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για  να προστατεύσει το παιδί του -  Να ανοίξουν στόματα ζητά  ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη - Ο βιασμός της 19χρονης έγινε λίγες ημέρες μετά το  άγριο φονικό

15
sylalitirio-MACEDONIA-IS-GREECE

Ξεκινά την επόμενη του μεγάλου συλλαλητηρίου στην Αθήνα με στόχο τη συλλογή χιλιάδων υπογραφών σε όλη την επικράτεια για να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική πλευρά

28