Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων κατά κυβέρνησης: Μας στέλνουν στους πλειστηριασμούς σαν πρόβατα επί σφαγή

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων κατά κυβέρνησης: Μας στέλνουν στους πλειστηριασμούς σαν πρόβατα επί σφαγή

«Η κυβέρνηση κρύβει πίσω από τις ασπίδες μας τη μνημονιακή της πολιτική» λένε και προειδοποιούν: «Θα καταφεύγουμε στη Δικαιοσύνη για τις σωματικές βλάβες»

«Καταπέλτης» είναι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σχετικά με τα επεισόδια που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα κατά την διενέργεια πλειστηριασμών. Οι αστυνομικοί αφού τα «ψέλνουν» για το γεγονός ότι άνθρωποι πετάγονται στον δρόμο, γνωστοποιούν ότι πλέον θα καταφεύγουν στην δικαιοσύνη για όποια σωματική βλάβη.

Στην μακροσκελή ανακοίνωση, μιλούν για μνημονιακές πολιτικές που «κρύβονται πίσω από τις ασπίδες» τους, ξεκαθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο πως ούτε οι ίδιοι θέλουν να υπερασπίζονται διαδικασίες που βγάζουν κατοικίες πολιτών στο «σφυρί».

Μάλιστα αναφέρουν πως στέλνονται εκεί σαν «πρόβατα στην σφαγή», με αποτέλεσμα αστυνομικοί να τραυματίζονται. Αναφέρουν πως έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ξεκαθαρίζοντας πως έτσι θα απαντούν από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ

Ελπίζαμε ότι μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 29/11/2017 όπου συνάδελφοί μας «εδάρησαν» ανηλεώς όπως και σε αρκετά άλλα περιστατικά τα οποία είχαν να κάνουν επίσης με τη διεξαγωγή πλειστηριασμών ότι με την έκταση που πήραν τα γεγονότα αυτά, τις ανακοινώσεις των Ενώσεων και τη γενική κατακραυγή, οι ιθύνοντες θα ελάμβαναν τις σχετικές πρωτοβουλίες για διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής των πολιτών και των συναδέλφων μας. Δυστυχώς έως σήμερα για ένα τόσο φλέγον θέμα που οι ίδιοι έχουν διαβαθμίσει ως νούμερο ένα (1) διαπιστώνουμε ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

«Μας στέλνουν να στηρίξουμε μια μνημονιακή συμφωνία»
Έτσι καλούμαστε να προστατεύσουμε μία «διαδικασία», η οποία θα εκπαραθυρώσει, ενδεχομένως εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, με ένα νομοθετικό πλαίσιο, προφανώς ελλιπές και αναχρονιστικό, το οποίο τελολογικά και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα δημιουργήσει εκατοντάδες αστυνομικούς κατηγορούμενους, τραυματίες καθώς και πολίτες. Αυτή η μεθοδευμένη και εκ του πονηρού συστημική αμέλεια έχει έναν και μοναδικό σκοπό: Να στηρίξουμε με κάθε τίμημα την μνημονιακή συμφωνία που σύναψαν για εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμούς ενώ αυτοί θα προβάλλουν το δήθεν δημοκρατικό φιλολαϊκό προφίλ τους. Μιλάμε δηλαδή για το απόλυτο θέατρο του παραλόγου το οποίο μάλιστα ορισμένοι το θεωρούν θρασύτατα, πολιτική. Μέχρι σήμερα άναυδοι τους παρακολουθούμε να προσπαθούν να «κρυφτούν» πίσω από τις ασπίδες μας και να διοχετεύουν την συνολική κοινωνική κατακραυγή για την ανεπάρκειά τους, εναντίον μας. Δεν έχουν τολμήσει ούτε μία νομοθετική παρέμβαση για την προστασία της ζωής μας ενώ θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν σαρωτικά όλο το κοινωνικό status.

«Μήνυση κατά παντός υπευθύνου»
Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε σε όλους (πολιτικά κόμματα, Πολιτική-Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., συναδέλφους) ότι αφού διαπιστώσαμε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται αν ζούμε ή αν πεθαίνουμε, κάναμε πράξη την απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου για προσφυγή στη δικαιοσύνη. Στις 22/1/2018 καταθέσαμε ως Ένωση μαζί με τους τραυματίες συναδέλφους μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά παντός υπευθύνου για έκθεση αστυνομικών σε κίνδυνο αλλά και όποιες άλλες παραβάσεις μπορούν να στοιχειοθετηθούν τόσο για τους φυσικούς αυτουργούς όσο και για εκείνους που έστειλαν τις αστυνομικές δυνάμεις ως πρόβατα στη σφαγή. Σκοπός μας δεν ήταν η επικοινωνιακή εκμετάλλευση αλλά η στήριξη των ανθρώπων τους οποίους εκπροσωπούμε, γι’ αυτόν λοιπόν το λόγο το ανακοινώνουμε σήμερα αφού τόσο καιρό δεν έχουμε δει κάποια μεταβολή στον τρόπο που διατάσσουν τους αστυνομικούς να παρίστανται στους πλειστηριασμούς αλλά και εν όψει των όσων έρχονται.

Τους προειδοποιούμε ότι το οργανωμένο μαζικό αστυνομικό κίνημα θα ακυρώσει εν τοις πράγμασιν με την στάση του την επιχειρούμενη μετατόπιση ευθυνών και για ακόμη μια φορά τους λέμε ότι θεωρούμαστε και είμαστε κομμάτι της κοινωνίας που υφίσταται.

Έτσι κάθε φορά που αυτοί θα ολιγωρούν, θα αμελούν, θα κρύβονται, εμείς θα απαντάμε με προσφυγή στην ελληνική δικαιοσύνη και θα τους αποκαλύπτουμε. Να είναι σίγουροι ότι κανένας πολιτικός αμοραλισμός τους δεν θα γίνει πλέον ανεκτός και θα πρέπει να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και των συνταγματικών τους καθηκόντων.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η διαδικασία της διερεύνησης των παραπτωμάτων που καταγγέλλουμε έχει ήδη ξεκινήσει. Οι τραυματίες συνάδελφοι και το Προεδρείο έχουν κληθεί να καταθέσουν για να υποδείξουν τους υπευθύνους».

ΣΧΟΛΙΑ (32)

vil

μήπως 5 μέρες την βδομάδα να σας στέλνουν για καφέ στο κολονάκι??? Σε όποιον δεν του αρέσει η δουλειά που κάνει, μπορεί να παραιτηθεί.....πήρατε το 1 δις πίσω, από τις δήθεν περικοπές όμως!!! για τον ιδιωτικό υπάλληλο που του έχουν πάρει και τα "σώβρακα" ούτε λόγος!!!

Ρεε

Μας στέλνουμε .. δηλαδή εσείς τι είστε άβουλα όντα ? Πληρώνομαι λέει για να υπακούω σε εντολές ..και οι ναζί υπακουγαν στο Χίτλερ ε και ?

Theo

Αφήστε τον κόσμο να μπουκάρει να τα κάνει ολα πουτάνα και να τελειώσει το θέμα... Είστε κότες όμως και εσεις... μη σας κατσαδιάσουν οι ανώτεροι σας και αλλάξει η ζωή σας, βολεψάκηδες! Καθήστε να τις τρώτε για τους μαλάκες που προστατεύετε. Τόσο μυαλό έχετε...

ρε βρωμομπατσοι

ειστε εκει για να ΜΗ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ. Ρε ζωα ΘΑ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΕΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ. ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

XYZ

Μπραβο στους Ελληνες αστυνομικους.

Bravo

Συγχαρητήρια στην Ένωση Αστυνομικών!! Κ ιδιαίτερα στο πρόεδρο της Ένωσης Βορειοανατολικής Αττικής που το ξεκίνησε!

Έχουν ένα θέμα με τα ζώα

Γουρούνια τους λένε οι άλλοι, πρόβατα αυτοαποκαλούνται... Για ανθρώπους ούτε λόγος πάντως.

ΈΠΡΕΠΕ

να γίνει όπως και στην κυπρο κούρεμα καταθέσεων άνω τον 100,000 Μεταρρύθμισης απελευθέρωση επαγγελμάτων κατάργηση γραφειοκρατίας ηλεκτρονική διακυβέρνηση ,φορολογία 20% σύνταξης ως 600 σε υπαλλήλους δημοσίου, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα 300 ευρώ για τους άνεργους ,υποχρεωτικά αγγλικά από το νηπιαγωγείο αφού όσοι τρώνε στα συσσίτια και ζούνε με τα επιδόματα δεν ξέρει κανένας αγγλικά και υπολογιστές και δε θα βρούνε πότε δουλειά γιατί η γλώσσα εργασίας εταιριών είναι τα αγγλικά********* Να χρεοκοπήσει όπια συστημική τράπεζα δεν έχει αποθεματικά ότι δηλαδή γίνετε και στης Η.Π.Α υπάρχουν πολλές ξένες τράπεζες αξιόπιστες με έδρα την Ελλάδα ΟΙ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΛΙΤΏΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Σωστός

Σωστός. Έτσι ακριβώς ειναι.

και ολα αυτά

για να μείνουν τα σπίτια σε όσους πήραν δάνεια χωρίς να πληρώσουν μία,άντε για ύπνο φίλε και όνειρα γλυκά

Αρης

Απ το να δωθουν σε αλλοδαπούς τζάμπα να τα κρατήσουν αυτοί που έχουν πληρώσει ένα σωρό λεφτά κι επειδή τους χτύπησε το Μνημόνιο πλέον δε μπορούν να δώσουν αλλα

@@@@

ποιο κόσμο ρε ,ο Λαφαζάνης η Ζωίτσα και πέντε έξι τεμπέληδες κάνουν τις φασαρίες, απίστευτα πράγματα από αρχιμπαταχτσήδες μπασκίνες,αν δεν θέλετε να κάνετε την δουλειά για την οποία πληρώνεστε με το αίμα και τον ιδρώτα των φορολογούμενων ουστ στα τσακίδια και να προσληφθούν άλλοι από τους νέους με χιλιάδες προσόντα που περιμένουν στην απ'έξω.

Μπράβο

Και πάλι μπράβο στους Έλληνες Αστυνομικούς. που τα χώνουν, και καλά κάνουν. στους κλέφτες και τους εχθρούς του λαού !!! Βλέπω γκιλοτινες στο Σύνταγμα, για όλους τους εχθρούς του λαού !!! Ροβεσπιερος-Διευθυντηριο !!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zos0

Ο γνωστός ποινικολόγος απέρριψε τις κατηγορίες για εκβιασμό - Τόνισε ότι ήταν άστοχος ο τρόπος με τον οποίο συνελήφθη - Υπογράμμισε ότι σύντομα θα αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε  εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ  επέμεινε  στην αγωγή εναντίον της Κατερίνας Παπακώστα - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

kypros_serial_killer

Ο λοχαγός serial killer δεν ανησύχησε ούτε όταν εντοπίστηκε το πρώτο πτώμα στο Μιτσερό – Εμφανιζόταν σε δημόσιες εκδηλώσεις ως φωτογράφος – Οδηγήθηκε σήμερα για εξέταση σε ψυχίατρο 

1
mvar0

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, μικροί και μεγάλοι έβαψαν πολύχρωμα αυγά, έφτιαξαν πρωτότυπες λαμπάδες και ζωγράφισαν πασχαλίτσες πάνω σε βότσαλα γεμίζοντας την Ογκολογική Μονάδα Παίδων με χρώματα του Πάσχα, αγάπη και ελπίδα

apok_dioik

Τρεις υπουργοί της Κυβέρνησης έχασαν την ευκαιρία υλοποίησης των προεκλογικών εξαγγελιών για την ένταξη εκατοντάδων χιλιάδων, προσωποπαγών θέσεων προσωπικού των αποκεντρωμένων διοικήσεων, σε οργανικές θέσεις