Οδηγός του ΚΤΕΛ Κιλκίς βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 5.500 ευρώ

Οδηγός του ΚΤΕΛ Κιλκίς βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με 5.500 ευρώ

Βρήκε «κομπόδεμα» και χωρίς «δεύτερη σκέψη» το παρέδωσε στην αστυνομία, για να αποδοθεί στον κάτοχό του

Παράδειγμα προς μίμηση έγινε οδηγός του ΚΤΕΛ, με αυτήν της ιδιαίτερης σημασίας, σε σχέση με τα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα πράξη του.

Ο κ. Θεμιστοκλής Κοσμίδης, οδηγός του ΚΤΕΛ στο Κιλκίς είχε επιστρέψει το Σάββατο 3.3.18 από δρομολόγιο μέχρι το Πολύκαστρο, όταν από το εκεί σταθμαρχείο ρωτήθηκε, αν βρέθηκε στο λεωφορείο του κάποιο τσαντάκι.

Αμέσως έσπευσε να ψάξει, και πράγματι βρήκε «σφηνωμένο» στο ελάχιστο κενό μεταξύ δύο καθισμάτων ένα μικρό τσαντάκι χεριού, το οποίο περιείχε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το ποσό το οποίο και καταμέτρησε, ανεργόταν σε περίπου 5.600 ευρώ (για την ακρίβεια 5.512,32 ευρώ).

Μετά το μέτρημα των χρημάτων μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς και παρέδωσε το τσαντάκι, ενώ οι αστυνομικοί προέβησαν σε νέα καταμέτρηση, κατά την οποία επαληθεύτηκε το προαναφερθέν ακριβές ποσό.

Συγχρόνως, από ταξιδιωτικό έγγραφο, που βρέθηκε στο τσαντάκι, διαπιστώθηκε, ότι αυτό και το περιεχόμενό του ανήκει σε Ιρανό με άδεια εισόδου στον καταυλισμό προσφύγων-μεταναστών Νέας Καβάλας, στον οποίο και αποδόθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο κάτοχος ζήτησε το τηλέφωνο του κ.Κοσμίδη, ώστε να επικοινωνήσει με αυτόν, κάτι που έως την σύνταξη του παρόντος δεν έγινε γνωστό αν πραγματοποιήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση ο κ.Κοσμίδης έγινε αιτία θετικής αναφοράς σε τούτο τον τόπο και τους ανθρώπους του, αλλά και «ανέβασε» τις «μετοχές» του ΚΤΕΛ Κιλκίς, όσον αφορά στην λεγομένη «καλή έξωθεν μαρτυρία», δεδομένου και του ότι κάθε φορέας γίνεται πιο εύκολα αποδέκτης κριτικής για κακώς κείμενα παρά ευσήμων για καλώς κείμενα.

Γι΄αυτό και το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει τον κ.Κοσμίδη γι΄αυτό το απλό όσο και περιεκτικό μάθημα ήθους, ευχόμενο η περίπτωσή του να αποτελεί «οδηγό» και για φορείς, σαν αυτόν στον οποίο εργάζεται, αλλά και για την κοινωνία του Κιλκίς γενικότερα


Πηγή: www.seleo.gr

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (4)

στεργιος

καλο ειναι να παει και σε κανενα ψυχιατρο για κανα ςερβις.....

Vasileios

Τίμιος. Είναι απαραίτητος γιατί γεμίσαμε λαμόγια σε αυτή τη χώρα.

κωστας αιρετικος

Ιρανος με αδεια εισοδου σε δομη προσφυγων και μεταναστων με 5500 ευρωπουλα στην τσεπη.....χμμμ πως τα βρηκε πως τα βρηκε???????

i am what i am

εγώ θα το κρατούσα,σημάδι τύχης!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

thes_metro_main

Στον χώρο πρόκειται να μεταφερθεί τις επόμενες εβδομάδας ο πρώτος συρμός του μετρό από την Ιταλία και στη συνέχεια ορισμένοι ακόμη, με τους οποίους θα ξεκινήσουν δοκιμές αρχικά στον χώρο του αμαξοστασίου και στη συνέχεια και εκτός

dei

Από 1ης Απριλίου η έκπτωση για όσους πληρώνουν έγκαιρα τον λογαριασμό που είναι σήμερα 15% μειώνεται στο 10% - Τσεκούρι και στην έκπτωση προπληρωμής - Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ «πανηγυρίζει» επειδή δεν έγιναν αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος!

10
nkosmos0

Το ψυχολογικό - συναισθηματικό προφίλ της μάνας που πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι πριν αυτοκτονήσει προσπαθούν να σκιαγραφήσουν οι αρχές για να εξηγήσουν την αδιανόητη τραγωδία - Προβληματίζουν οι μαρτυρίες ότι ήταν ήρεμη πριν πέσει στο κενό και περιμένουν απαντήσεις από το άμεσο περιβάλλον της

4