Κύπρος: Με κρυφές κάμερες έπιασαν 61χρονο που βίαζε πρόβατα στη Λάρνακα

Κύπρος: Με κρυφές κάμερες έπιασαν 61χρονο που βίαζε πρόβατα στη Λάρνακα

Η αστυνομία τοποθέτησε κάμερες στη φάρμα και με έκπληξη  διαπίστωσε πως ο 61χρονος ερχόταν σε σε σεξουαλική επαφή με τα ζώα

Κτηνοτρόφος που διατηρεί φάρμα με πρόβατα στη περιοχή Λάρνακας διαπίστωσε ότι ένας 61χρονος συγχωριανός του συμπεριφερόταν περίεργα με επισκέψεις στη κτηνοτροφική μονάδα. 

Τα πρόβατα εξετάστηκαν από  κτηνίατρο ο οποίος εντόπισε ερυθρότητα και μώλωπες στα ζώα αποφαινόμενος ότι  κακοποιούνται σεξουαλικά από άνθρωπο. Η αστυνομία τοποθέτησε κάμερες στη φάρμα και με έκπληξη  διαπίστωσε πως ο 61χρονος ερχόταν σε σε σεξουαλική επαφή με τα πρόβατα. 

Με το βίντεο στα χέρια, τον συνέλαβαν και αύριο θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης. Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι αυτά της κτηνοβασίας, της παράνομης εισόδου σε κτηνοτροφική μονάδα και αδικήματα που αφορούν τον περί ευημερίας ζωών νόμο.

ΣΧΟΛΙΑ (13)

Provato

Eeeeroooota kanane ..!!! Itane agapi alithini.!! Erotas

olo

Προφανώς ο ιδιοκτήτης έχει κάμερες και στο σπίτι να βλέπει και τι γίνεται και εκει!!!!!

Provato

#MeToo μπεεεεεεεεεεε

@

Ας μη τον κρίνουμε προτού γίνει η δίκη.

Μιλησαν ....οι καμερες!!!!!

Μιλησαν οι καμερες ,οποτε κραξτε τον!!!

Έμπειρος

Εγώ βλέπω στην φωτογραφία ότι αυτές τόν προκαλούσαν, έτοιμες , ξαπλωμένες...... Άρα ήταν συναινετικό σεξ. Τό κοπάδι είχε υπερσεξουαλικες προβατατινες..... Να κληθεί ο ιδιοκτήτης νά αποκαλύψει το τίς τάιζε.... Στην Γερμανία πάντως ή κτηνοβασια είναι νόμιμη..!!!

Maryd

Ε! Αι στο διαολο! Ανωμαλοι!

@

Παραμύθια. Του κάθονταν για να τις προωθήσει και μετά από 10 χρόνια θα τον καταγγείλουν για βιασμό.

Adekastos mparas

Μερακλής...

Πωλ_Σ

πάθη είναι αυτά..... τι άλλο θα δούμε....

Αριστερός αλληλέγγυος

Είναι δικαίωμα του να αυτοπροσδιορίζεται ως κριάρι

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

topaloudi

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις συνομιλίες των δραστών - Ο 21χρονος Ροδίτης καλείται να δώσει κωδικούς από  δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com αλλά και το login name και password στον λογαριασμό που τηρεί στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης facebook

posagogi02

«Τους ενοχλούσε το κείμενο και η φράση "πολιτική προδοσία" για τη Συμφωνία των Πρεσπών» δηλώνει το μέλος της πολιτικής γραμματείας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Μαντάς.

13