«Καρατομήθηκαν» οι διοικητές της μεραρχίας και της μονάδας στην οποία ανήκουν οι φυλακισμένοι στρατιωτικοί

«Καρατομήθηκαν» οι διοικητές της μεραρχίας και της μονάδας στην οποία ανήκουν οι φυλακισμένοι στρατιωτικοί

Απομακρύνονται από τις θέσεις τους ο διοικητής της 16ης Μεραρχίας Πεζικού και ο διοικητής της 3ης Ορεινής Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Ρίμινι

Μετακινούνται από τις θέσεις τους οι δύο ανώτατοι αξιωματικοί επικεφαλής της μεραρχίας και της μονάδας στην οποία ανήκουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που παραμένουν κρατούμενοι στην Τουρκία μετά τη σύλληψή τους την Πέμπτη 1η Μαρτίου.

Με απόφαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο των ετήσιων τακτικών κρίσεων, απομακρύνονται από τις θέσεις τους ο διοικητής της  16ης Μεραρχίας Πεζικού και ο διοικητής της 3ης Ορεινής Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Ρίμινι και τοποθετούνται σε άλλες θέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανθυπολοχαγός του Μηχανικού Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Μηχανικού (ΕΠΟΠ), Δημήτρης Κούκλατζης, υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι» που υπάγεται στην 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι αφενός κάθε Μάρτιο πραγματοποιούνται οι ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών και αφετέρου ότι η θητεία των διοικητών μονάδων είναι ετήσια.

ΣΧΟΛΙΑ (55)

oust re

Δήθεν διοικητές της απόλυτης πλάκας που φοβούνται ακόμη και να κλάσουν, εάν δεν πάρουν ευθεία διαταγή από κάθε είδους προϊστάμενό, ακόμη και του τοπικού ταχυδρομείου.

μια άλλη λογική προσέγγιση του περιστατικού

Δεν μπορεί να 'χάθηκαν" στο δάσος οι δύο , ούτε δύο άτομα χωρίς κάλυψη βγαίνουν περίπολο στη συνοριακή γραμμή κοντά στη Τουρκία στον Έβρο , ιδίως μετά την τουρκική προκλητικότητα με τον ωμό εμβολισμό που σκοπό είχε τη βύθιση του δικού μας σκάφους . Άν ήταν περισσότεροι οι δικοί μας και κάποιοι προχώρησαν στα όρια της συνοριακής γραμμής και μπήκαν πιό μέσα στη τουρκική πλευρά για κάποιο λόγο που εμείς οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε, τότε υπήρξε εμπλοκή, έγινε μάχη και έτσι αιχμαλωτίστηκαν μετά απο μάχη οι δύο ! Οι Αμερικάνοι αλλά και οι Γάλλοι γνωρίζουν τι έγινε και απο εκεί ο χαρακτηρισμός " φόβος για αιματηρό επικίνδυνο περιστατικό" του αμερικανού πρέσβη που αναμενόταν ,αλλά και το ύποπτο μέιλ των Γάλλων στους υπηκόους τους τι ακριβώς να πράξουν και που να καταφύγουν σε περίπτωση "φυσικής καταστροφής" που εμπεριέχει επίσης και την έννοια αιφνίδιας πολεμικής σύγκρουσης.Υπάρχει ύποπτη σιωπή ενώ λογικά και οι δύο αιχμάλωτοι πήραν εντολή- διατάχθησαν να μη αποκαλύψουν τις πραγματικές συνθήκες του περιστατικού... Είδωμεν

Nτάλε κoυάλε μαδoύρoι και γαλάzιοι μιzαδόρoι

Koύλη, εσεis στην ΝΔ έχετε κovέ με την τoυρκιά. Πες τον σουβλακοφάγο Kαραμάv-αλή να πάρει τnλ το κoυμπαράκι του τον Eρvτoγάν να δεiξει επιεiκεια στους 2 Έλλnvες στρατιωτικoύς.

ΚΛΠ

Δεν < Καρατομήθηκαν> πήραν .

Ρίτα

Προσπαθούν να μεταφέρουν το κόστος της απαγωγής των Ελλήνων στρατιωτικών σε δυο αξιωματικούς. Το ήθος των ΤσιπροΚαμμένων αγγίζει το μειδέν, τι έκαναν οι άνθρωποι ? Τα ηλίθια σχέδια των Αθηνών υλοποιούσαν, έτσι δεν είναι κ. Καμμένε ?

κοινος νους

απλα αλλαξαν καφετερια,τους πηγαν αλλου να πινουν τον φραπε τους και εμεις τα κοροιδα να τους καλοπληρωνουμε

@@@

Το μεν τέταρτο που πήγε ο ένας ως διευθυντής θεωρείται από τα πιο ισχυρά επιτελικά γραφεία (στρατηγικοί εξοπλισμοί κλπ), η δε σχολή πεζικού που πήγε ο δεύτερος ως διευθυντής είναι επίσης βυσματική. Καμία καρατόμηση δεν έγινε επομένως

Σ. Τ.

ΔΕΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΑΝ!!!!!!! ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ.

Σότους

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, «Τόσκες» και «Φράγκοι» αποτελούν την πλειοψηφία της ηγεσίας του στρατεύματος

νηρέας

Κανένας πολιτικός θα παραιτηθεί σ αυτή την χώρα Από φιλότιμο !!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης