Η αμερικανική πρεσβεία δωρίζει θωρακισμένη BMW 740 στην ΕΚΑΜ

Η αμερικανική πρεσβεία δωρίζει θωρακισμένη BMW 740 στην ΕΚΑΜ

Θα αξιοποιηθεί για την εκπαίδευση των στελεχών της αντιτρομοκρατικής – Αποδοχή δωρεάς από την ΕΛΑΣ που ετοιμάζει ευχαριστίες

Μία θωρακισμένη BMW 740i δωρίζει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα στις ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την εκπαίδευση των επίλεκτων στελεχών της. Πρόκειται για μία θωρακισμένη λιμουζίνα με έτος κατασκευής το 2002, που χρησιμοποιούνταν στην αμερικανική ναυτική βάση της Σούδας και πλέον εγγράφεται στο στόλο των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. 

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας(ΕΚΑΜ) της διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνου Τσουβάλα θα εκφραστούν εγγράφως το αμέσως προσεχές διάστημα οι ευχαριστίες της Ελληνικής Αστυνομίας στον ακόλουθο Προστασίας Δυνάμεων της πρεσβείας των ΗΠΑ Matthew J. Ashton. 

Διαβάστε την απόφαση για αποδοχή της δωρεάς από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνο Τσουβάλα

ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ.pdf

ΣΧΟΛΙΑ (1)

γεμάτη κοριούς

χα χα χα !!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

limani_peiraia

Αυξημένη η κίνηση  τώρα  στo λιμάνι του Πειραιά, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα  - Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας και στις εθνικές οδούς