«Άρμεγε» πολίτες τάζοντάς τους διορισμούς στο Δημόσιο

«Άρμεγε» πολίτες τάζοντάς τους διορισμούς στο Δημόσιο

Είχε συνολικά αποκομίσει 14.000 ευρώ - Εξιχνιάστηκαν συνολικά τρεις περιπτώσεις - Τον «τσίμπησαν» με προσημειωμένα στην Ηλιούπολη

«Άρμεγε» πολίτες τάζοντάς τους διορισμούς στο Δημόσιο
Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησε η ΕΛΑΣ στην Ηλιούπολη,για απάτες με το πρόσχημα διορισμού σε δημόσια επιχείρηση. 

Ύστερα από διερεύνηση καταγγελίας, ο δράστης από το 2015 εντόπιζε ανυποψίαστους πολίτες τους οποίους έπειθε ότι μπορεί να διαμεσολαβήσει για τον διορισμό τους, ζητώντας από αυτούς να του καταβάλλουν χρηματικά ποσά ως διαδικαστικά έξοδα.

Ως προς το χρονικό της σύλληψης, ο 35χρονος στις 2 Μαρτίου επικοινώνησε με ένα από τα θύματά του προκειμένου να του ζητήσει επιπλέον το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ ώστε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες πρόσληψης του ενώ για τον ίδιο λόγο του είχε αποσπάσει, σε προγενέστερο χρόνο, -500- ευρώ.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αφού ορίστηκε σχετικό ραντεβού στην Ηλιούπολη, προσημειώθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό και μετά την παράδοση αυτού, συνελήφθη.

Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εξιχνιάσθηκαν από το 2015 άλλες δύο (2) απάτες σε βάρος πολιτών, τις οποίες διέπραξε με το ίδιο πρόσχημα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης