Ανήλικοι δράστες κλοπών συνελήφθησαν σε Λέσβο και Ζάκυνθο

Ανήλικοι δράστες κλοπών συνελήφθησαν σε Λέσβο και Ζάκυνθο

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης

Ανήλικοι δράστες κλοπών συνελήφθησαν σε Λέσβο και Ζάκυνθο
Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες οι τρεις Έλληνες δράστες της διάρρηξης στην αποθήκη που διατηρεί ένας 59χρονος μέσα στο περιφραγμένο αγρόκτημά του, στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας στη Λέσβο.

Οι νεαροί, δυο από τους οποίους είναι ηλικίας 18 και 19 και ο τρίτος ανήλικος 17 χρόνων, συνελήφθησαν μέσα στο αυτοκίνητο του 19χρονου όπου είχαν φορτώσει τα εργαλεία και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ που είχαν κλέψει, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ οι γονείς του 17χρονου κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Ξάφρισε έναν 81χρονο στη Ζάκυνθο μια ανήλικη Ελληνίδα η οποία «βούτηξε» από την τσέπη του το πορτοφόλι του και προσπάθησε να διαφύγει μαζί με το... μέντορά της, έναν 22χρονο φίλο της! Ωστόσο, δεν πήγαν μακριά καθώς εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές. Το κλεμμένο πορτοφόλι αποδόθηκε στον ηλικιωμένο με ακέραιο το περιεχόμενό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης