Ιερόσυλη Ρωσίδα άδειασε παγκάρι εκκλησίας στην Κατερίνη

Ιερόσυλη Ρωσίδα άδειασε παγκάρι εκκλησίας στην Κατερίνη

Όταν διαπίστωσε ότι είχε μείνει μόνη στο ναό, η γυναίκα προσπάθησε να βγάλει μέσα από την σχισμή του παγκαριού το χρηματικό ποσό που περιείχε

Ιερόσυλη Ρωσίδα άδειασε παγκάρι εκκλησίας στην Κατερίνη
Παραπλανητική ήταν η θρησκευτική κατάνυξη με την οποία μπήκε μια 60χρονη Ρωσίδα σε μια εκκλησία στην Κατερίνη, το απόγευμα της Κυριακής. Σκοπός της δεν ήταν να προσκυνήσει ως ορθόδοξη που είναι, αλλά να βρει την κατάλληλα ευκαιρία για να... αδειάσει το παγκάρι!

Όταν διαπίστωσε ότι είχε μείνει μόνη στο ναό, η αλλοδαπή γυναίκα προσπάθησε να βγάλει μέσα από την σχισμή του παγκαριού το χρηματικό ποσό που περιείχε. Όμως, απορροφημένη καθώς ήταν, δεν πρόσεξε ότι κάποιος μπήκε στην εκκλησία, την είδε και έτρεξε να ειδοποιήσει αστυνομικούς! Επί τόπου έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην... θρησκευόμενη Ρωσίδα και την προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής.

*** Μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός 29χρονου Έλληνα την στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει ένα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Ρόδου, το περασμένο Σάββατο, έρχονται στο φως και άλλες «δουλειές» του. Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας, την Πέμπτη είχε κλέψει ένα πορτοφόλι και την Παρασκευή είχε αρπάξει εμπορεύματα από ένα κατάστημα! Σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

*** Με "δόλωμα" ένα... χαλί προσπάθησαν δυο τσιγγάνοι πλανόδιοι πωλητές να απασχολήσουν μια ηλικιωμένη που περπατούσε μόνη στο κέντρο των Χανίων και επιχείρησαν να αρπάξουν όσα χρήματα είχε πάνω της! Όμως, εκείνη τους αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή με δυο αγροτικά φορτηγάκια τα οποία αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης