Σύλληψη στον Προμαχώνα με λαθραία ψώνια από Βουλγαρία

Σύλληψη στον Προμαχώνα με λαθραία ψώνια από Βουλγαρία

Είχε κρυμμένα 100 πακέτα τσιγάρων, 400 γραμμάρια καπνού, 42 λίτρα αλκοολούχων ποτών και δέκα λίτρα βενζίνης

Σύλληψη στον Προμαχώνα με λαθραία ψώνια από Βουλγαρία
Ψώνισε εμπορεύματα όλων των ειδών στην φτηνή αγορά της γειτονικής Βουλγαρίας και προσπάθησε  να τα εισάγει λαθραία στην Ελλάδα, ένας ηλικιωμένος Έλληνας που συνελήφθη στον Προμαχώνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης που διενεργούν καθημερινά ελέγχους όλο το 24ωρο!

Όπως διαπιστώθηκε, στο αυτοκίνητο με το οποίο επέστρεφε από την Βουλγαρία, ο 67χρονος Έλληνας είχε κρυμμένα 100 πακέτα τσιγάρων, 400 γραμμάρια καπνού, 42 λίτρα αλκοολούχων ποτών και δέκα λίτρα βενζίνης, χωρίς να καταβάλλει νόμιμους φόρους και δασμούς! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε.

Στον Προμαχώνα έγιναν τις ίδιες ώρες άλλες δυο συλλήψεις για απόπειρα εισαγωγής λαθραίων προϊόντων. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 50χρονος Ρουμάνος που προσπάθησε να εισάγει συνολικά 60 λίτρα πετρελαίου κρυμμένα στο όχημά του και μια 50χρονη Ελληνίδα που μετέφερε 165 πακέτα τσιγάρων, 900 γραμμάρια καπνού και 5,45 λίτρα αλκοολούχων ποτών. Και αυτών τα οχήματα κατασχέθηκαν και πήραν τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε και μια 55χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρεμπορίου σε περιοχή των Σερρών, όταν στην κατοχή της και στην κατοικία της βρέθηκαν 175 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 15 συσκευασίες καπνού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης