Προσωπικότητες κύρους και κοινωνικής προσφοράς στο πλευρό της «Αποστολής»

Προσωπικότητες κύρους και κοινωνικής προσφοράς στο πλευρό της «Αποστολής»

ΤΗ Συμβουλευτική Επιτροπή απαρτίζουν Σπυρίδων Θεοδωρόπουλος, Νικόλαος Καραμούζης, Αχιλλέας Κωσταντακόπουλος, Χρήστος Μεγάλου, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου, Μιχαήλ Τσαμάζ

Την δημιουργία «Συμβουλευτικής Επιτροπής» στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» που απαρτίζεται από προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους και προσφοράς στην ελληνική κοινωνία παρουσίασε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Η «Συμβουλευτική Επιτροπή», όπως ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος, θα συνεδριάζει υπό την Προεδρία του και θα έχει ως σκοπό την οραματική, προγραμματική, τεχνοκρατική και στρατηγική υποστήριξη και υποβοήθηση του έργου της «Αποστολής» υπό τις τρέχουσες συνθήκες παρατεταμένης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, μείζονος δημογραφικής συρρίκνωσης, μετανάστευσης Ελλήνων προς το εξωτερικό και συνεχιζόμενων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών προς την χώρα μας.Μέλη της Επιτροπής έχουν ορισθεί οι: κ. κ.Σπυρίδων Θεοδωρόπουλος, Νικόλαος Καραμούζης, Αχιλλέας Κωσταντακόπουλος, Χρήστος Μεγάλου, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου, Μιχαήλ Τσαμάζ, ενώ η συμμετοχή των ανωτέρων στις εργασίες της Επιτροπής είναι άμισθη και εντάσσεται στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους, αλλά και της προσωπικής επιθυμίας των ανωτέρω να συμβάλουν στη βελτίωση και μεγιστοποίηση του έργου της «Αποστολής». Τεχνικός Σύμβουλος της Επιτροπής θα είναι η Εταιρεία Grant Thornton Α.Ε. νομίμως εκπροσωπούμενη από τον Βασίλειο Καζά.

Στην προσφώνηση του προς τα μέλη της «Επιτροπής» ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ως Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου υπογράμμισε τη σημασία συνέχισης και ενίσχυσης του έργου της «Αποστολής» και μάλιστα υπό τις τρέχουσες συνθήκες, ενώ εξήρε και την προσθυμία και ετοιμότητα των Μελών της «Επιστροπής» να συμμετάσχουν σε αυτήν, λέγοντας : «Σας ευχαριστώ για την ειλικρινή και ευγενή προθυμία και την ετοιμότητά σας να συμβάλετε από τον πολύτιμο χρόνο σας και τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις σας στο έργο της «Αποστολής» και της Εκκλησίας γενικότερα. Συμμετέχετε σε μια προσπάθεια, η οποία έχει χαρακτήρα ιερό, πνευματικό, κοινωνικό και συνάμα εθνικό. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό αποτελεί για εσάς ηθική ικανοποίηση και επιβράβευση».Ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έχει τα τελευταία οκτώ χρόνια της λειτουργίας του διευρύνει σημαντικά την κοινωνική δράση του με σκοπό να αντιμετωπίσει τις επώδυνες συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αλλά του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος, προσφέροντας στους επωφελούμενους τους μεταξύ άλλων επείγουσα υλική αρωγή, προγράμματα στήριξης παιδιών, ηλικιωμένων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, αλλά και αναπτυξιακή προοπτική, ιδιαιτέρως με προγράμματα αναπτυξιακού χαρακτήρα, τα οποία έχει εντάξει στη δράση του και τα οποία ήδη εκτελεί με ιδιαίτερη επιτυχία.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

The

Μια καλή ευκαιρία να μεταφερθούν κεφάλαια στα ταμεία της εκκλησίας ώστε να στηρίξει τις επιλογές της κυβέρνησης. Όχι το αντίθετο. Όσοι πιστεύουν ότι η εκκλησία παράγει έργο να πάνε να εξομολογησουν τα ορφανά της. Θα φριξουν..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ, ΛΑΪΚΟΥΣ και ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ... ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ. ΕΝΘΑΡΥΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xrysos-stavros-alisida

 Αμέσως μετά οι γυναίκες ψέλλισαν ότι έκαναν λάθος και έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά η 76χρονη διαπίστωσε έκπληκτη ότι είχε κάνει φτερά ο χρυσός σταυρός με την αλυσίδα αξίας 500 ευρώ που φορούσε στο λαιμό της

pappas_arthroos1

Ο υπουργός, μετά το Κιλκίς, αναχώρησε εσπευσμένα για να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή - Ψυχρολουσία στο Κιλκίς: Tον αποδοκίμασαν και του γύρισαν την πλάτη για την «προδοσία» της Μακεδονίας - Τρεις κι ο κούκος στη βραδυνή εκδήλωση

11