Αγρίνιο: Έπιασαν φυγόποινη γυναίκα για ενδοοικογενειακή βία

Αγρίνιο: Έπιασαν φυγόποινη γυναίκα για ενδοοικογενειακή βία

Σε βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών

Αγρίνιο: Έπιασαν φυγόποινη γυναίκα για ενδοοικογενειακή βία
Αν και γυναίκα, δεν δίσταζε να σηκώνει… χέρι ακόμη και στα συγγενικά της πρόσωπα μια 44χρονη Ρουμάνα, η οποία είχε καταδικαστεί αλλεπάλληλες φορές για ενδοοικογενειακή βία αλλά είχε εξαφανιστεί χωρίς να εκτίσει την ποινή της.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν δειγματοληπτικό έλεγχο στην αλλοδαπή τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Ρίγανη της Αιτωλοακαρνανίας, διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Έτσι, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος έδωσε εντολή να εξαγοράσει την ποινή ή να την εκτίσει.

*** Φυγόποινος από τις 6 Οκτωβρίου του 2016 ήταν ένας 49χρονος Έλληνας, τον οποίο συνέλαβαν στα Φιλιατρά οι αστυνομικοί του τμήματος Τριφυλίας. Από τότε εκκρεμούσε σε βάρος του η καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πλαστογραφία, την ποινή της οποίας θα πρέπει τώρα να εκτίσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης