Παραδόθηκε το νομοσχέδιο για την ίδρυση Δικαστικής Αστυνομίας

Παραδόθηκε το νομοσχέδιο για την ίδρυση Δικαστικής Αστυνομίας

Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η απαραίτητη επεξεργασία, το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί στη Βουλή

Στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή παραδόθηκε από την πρόεδρο  της αρμόδιας νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, αντεισαγγελέα  του Αρείου Πάγου   Άννα Ζαΐρη,  το σχέδιο νόμου για την ίδρυση   Δικαστικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης,  ο Σταύρος  Κοντονής μόλις παρέλαβε το επίμαχο σχέδιο ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για «την αρτιότητα» και  την ταχύτητα  με την οποία ολοκληρώθηκε το έργο που τους είχε ανατεθεί.
             
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, το  σχέδιο νόμου αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η απαραίτητη επεξεργασία, θα  κατατεθεί στη Βουλή. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tipras-ioeron-1

Συνεδριάζει σήμερα ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών - «Απαξιωτική η αδιάλογη συμπεριφορά του Κράτους προς την ορθόδοξη Ιεροσύνη» αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων - Τι δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες ενόψει της Ιεραρχίας της Παρασκευής

adedi98

Απεργία κήρυξε για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, η ΑΔΕΔΥ ως μορφή αντίδρασης ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης - Η απεργία γίνεται για τους μισθούς, τις συντάξεις, την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, προσλήψεις, καθώς και κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου