Έκαψαν το αυτοκίνητο του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Γιάννη Κουλιζάκου

Έκαψαν το αυτοκίνητο του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Γιάννη Κουλιζάκου

Δεν σκιάζομαι και δεν μετακινούμαι εκατοστό από θέσεις, απόψεις, πορεία και αρχές, έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook

Στόχος αγνώστων έγινε ο γνωστός επιχειρηματίας του Πειραιά και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Κουλιζάκος.

Στις 04:00 τα ξημερώματα και ενώ το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι του, στην περιοχή του Μικρολίμανου στον Πειραιά, άγνωστοι προχώρησαν στην επίθεση βάζοντας φωτιά και καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

«Δεν σκιάζομαι και δεν μετακινούμε εκατοστό από θέσεις , απόψεις , πορεία και αρχές… Άθλιοι αρουραίοι κουκουλοφόροι ...» έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξεκαθαρίζοντας πως στόχος δεν ήταν το αυτοκίνητό του αλλά οι απόψεις του.Την ίδια στιγμή βρέθηκαν στο σημείο οι Αρχές αλλά και άνδρες της πυροσβεστικής, ενώ την έρευνα, τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο, έχει αναλάβει το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Πειραιά. ΣΧΟΛΙΑ (3)

Panos

Κύριε Κουλιζάκο Εκτός από ανορθόγραφος είστε και λογοκριτής, όταν δεν είναι αρεστός ο σχολιασμός για τα μαργαριτάρια σας. Φαντάζομαι τι δημοκρατία διδάσκατε στα μέλη της ΟΝΝΕΔ. Υ.Γ.: Αλήθεια, ποια περίοδο ήσαστε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ; Ποιος ήταν Πρόεδρος της Ν.Δ.; Υπήρχε τότε στο πρόγραμμα της Ν.Δ. η αξιολόγηση;

Θα παρουμε αλλο ρε

Τίποτα φτωχομπινέδες απλυτοι αριστεροι θα ηταν......

Ατιμη φάρα ΚΑΙ αυτή.

Δε θέλω να σκέφτομαι αν όλα αυτα συνέβαιναν σε αριστερούς!!!!!! Πορείες,διαδηλώσεις,δηλώσεις.Καλα δε γράφω καθόλου για θάνατο αριστερου!! Θα είχε περάσει στην ιστορία,θα είχε στηθεί μνημείο και...και...και...δρόμοι με τα ονόματα τους,πορείες γιορτές συναυλιες,και...και...πράματα και θαύματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης