Πτολεμαΐδα: Ζευγάρι έστησε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Πτολεμαΐδα: Ζευγάρι έστησε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Στο σπίτι τους βρέθηκε εγκατεστημένο ένα εργαστήριο με τις κατάλληλες περιβαλλοντολογικές συνθήκες φωτισμού και θερμότητας που εξασφαλίζονταν από ειδικούς λαμπτήρες,

Πτολεμαΐδα: Ζευγάρι έστησε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης
Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι 26χρονων Ελλήνων, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Κοζάνης και της Ασφάλειας Εορδαίας, πρόδωσε την παράνομη δραστηριότητά τους.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι τους σε περιοχή της Εορδαίας, βρέθηκε εγκατεστημένο ένα εργαστήριο με τις κατάλληλες περιβαλλοντολογικές συνθήκες φωτισμού και θερμότητας που εξασφαλίζονταν από ειδικούς λαμπτήρες, για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο. Η παραγωγή δεν είχε καλά- καλά ξεκινήσει, καθώς οι 26χρονοι καλλιεργούσαν μόνο ένα νεαρό χασισόδεντρο ύψους 0,07 εκατοστών.

Όμως, στην κατοχή τους κατασχέθηκαν επιπλέον έξι σπόροι κάνναβης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,44 γραμμαρίου, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς και 30 ναρκωτικά χάπια την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν. Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης