Έπιασαν Αλβανό με πάνω από τρία κιλά χασίς στην Κέρκυρα

Έπιασαν Αλβανό με πάνω από τρία κιλά χασίς στην Κέρκυρα

Ο αλλοδαπός μετέφερε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 104 γραμμαρίων και συνελήφθη αμέσως, αλλά όταν έγινε έρευνα στην κατοικία του, διαπιστώθηκε ότι είχε σκοπό να «σπρώξει» στην παράνομη αγορά άλλα τρία κιλά και 143 γραμμάρια

Έπιασαν Αλβανό με πάνω από τρία κιλά χασίς στην Κέρκυρα
Έκαναν διάνα οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που συμμετείχαν σε επιχείρηση για την διενέργεια ελέγχων στην Κέρκυρα, το βράδυ της Παρασκευής, όταν σταμάτησαν τυχαία το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 34χρονος Αλβανός και βρήκαν πάνω του ποσότητα χασίς.

Ο αλλοδαπός μετέφερε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 104 γραμμαρίων και συνελήφθη αμέσως, αλλά όταν έγινε έρευνα στην κατοικία του από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που ανέλαβαν την προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι είχε σκοπό να «σπρώξει» στην παράνομη αγορά άλλα τρία κιλά και 143 γραμμάρια!

Μάλιστα, στο σπίτι του κατασχέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά και άλλα αντικείμενα κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας στον οποίο παραπέμφθηκε ο 34χρονος, του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης