Εύβοια: Είχε οκτώ καταδίκες και εντάλματα που εκκρεμούσαν σε βάρος του!

Εύβοια: Είχε οκτώ καταδίκες και εντάλματα που εκκρεμούσαν σε βάρος του!

Ο 45χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης

Εύβοια: Είχε οκτώ καταδίκες και εντάλματα που εκκρεμούσαν σε βάρος του!
Ρεκόρ στα διωκτικά έγγραφα είχε δημιουργήσει ένας 45χρονος Έλληνας φυγόποινος, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων στην περιοχή Καστέλλα της Εύβοιας και πήρε –επιτέλους- τον δρόμο για την δικαιοσύνη!

Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης, του ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για σύσταση συμμορίας και πλαστογραφία, του 15ου τακτικού ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για πλαστογραφία και ακάλυπτες επιταγές, βούλευμα που διατηρεί το δεύτερο ένταλμα σε ισχύ και ένα ακόμη ένταλμα της 3ης Τακτικής ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αθηνών για πλαστογραφία και απάτη μαζί με ένα ακόμη βούλευμα που το διατηρεί σε ισχύ!

Ακόμη, εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για απάτη με ποινή κάθειρξης έξι ετών, του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών με ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για παράβαση της νομοθεσίας περί εισφορών με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 200 ευρώ! Μετά από αυτά, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας τον έστειλε «γραμμή» στην φυλακή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης