Νεαρός συνελήφθη με χασίς στην Καλαμάτα

Νεαρός συνελήφθη με χασίς στην Καλαμάτα

Ο 28χρονος είχε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 416 γραμμαρίων, μικροποσότητα χασίς αναμεμειγμένη με καπνό και μια ζυγαριά ακριβείας

Νεαρός συνελήφθη με χασίς στην Καλαμάτα
Η αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός νεαρού Έλληνα στην Καλαμάτα κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οδήγησε στην ανακάλυψη σημαντικής ποσότητας χασίς.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος είχε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 416 γραμμαρίων, μικροποσότητα χασίς αναμεμειγμένη με καπνό και μια ζυγαριά ακριβείας, η οποία του στοίχισε την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών στην δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας στον οποίο οδηγήθηκε μετά την σύλληψή του.

*** Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Κιλκίς ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες ενός 34χρονου Έλληνα και, όταν ανακάλυψαν την διεύθυνση του σπιτιού του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 74,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης