Ρέθυμνο: Από πτώση ο θάνατος του 21χρονου Γερμανού που είχε βρεθεί από βοσκό

Ρέθυμνο: Από πτώση ο θάνατος του 21χρονου Γερμανού που είχε βρεθεί από βοσκό

Εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση και ξεψύχησε από ανακοπή στην Εντατική του νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ρέθυμνο: Από πτώση ο θάνατος του 21χρονου Γερμανού που είχε βρεθεί από βοσκό
Στα αζήτητα παραμένει η σορός του 21χρονου Γερμανού που βρήκε μαρτυρικό θάνατο μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του στην ορεινή περιοχή του Φουρφουρά, όπου εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση από έναν βοσκό και ξεψύχησε από ανακοπή στην Εντατική του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει αναζητήσει τον άτυχο νεαρό κι έτσι οι αστυνομικοί πήραν τα δακτυλικά του αποτυπώματα και δείγμα DNA, καθώς και οδοντόγραμμα. Όλα θα σταλούν στις αστυνομικές υπηρεσίες των χωρών της Ευρώπης, με την ελπίδα να αναγνωριστεί και να ενημερωθούν οι δικοί του για να παραλάβουν την σορό.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη που έκανε τη νεκροτομή, ο 21χρονος κατακρημνίστηκε από μεγάλο ύψος, πιθανώς κάνοντας αναρρίχηση. Όμως, υπέστη εσωτερική αιμορραγία από ρήξη αριστερού νεφρού και των αγγείων της περιοχής, ενώ τραυματίστηκε βαριά και στη λεκάνη. 

Κλείσιμο
Για τουλάχιστον μισή ώρα, ο άτυχος νεαρός διατηρούσε τις αισθήσεις του και προσπαθούσε σιγά- σιγά μετακινηθεί αναζητώντας βοήθεια, ώσπου τον βρήκε ο βοσκός και μεταφέρθηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής και από εκεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε αλλά κατέληξε χωρίς να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης