Ανακοπή καρδιάς η αιτία θανάτου του 17χρονου που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη

Ανακοπή καρδιάς η αιτία θανάτου του 17χρονου που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη

Σε δύο με τρεις μήνες αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές του εξετάσεις

Ανακοπή καρδιάς η αιτία θανάτου του 17χρονου που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη
Ανακοπή καρδιάς είναι η αιτία θανάτου του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη που είχε εξαφανιστεί από την Πυλαία Θεσσαλονίκης στις 21 Φεβρουαρίου του 2018, ενώ εντός του επόμενου διμήνου- τριμήνου, αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, από τις οποίες θα διαπιστωθεί η αιτία που την προκάλεσε, αφού πρώτα αποκλειστεί η ύπαρξη τυχόν τοξικών ουσιών στον οργανισμό του, όπως επισήμανε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η επίκουρη καθηγήτρια, (Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, Ιατρική Σχολή ΑΠΘ) Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση.

«Η νεκροψία- νεκροτομή έδειξε πως η αιτία θανάτου είναι η ανακοπή καρδιάς», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «εφόσον δεν βρεθούν τυχόν τοξικές ουσίες στον οργανισμό του, η καρδιακή ανακοπή θα μπορούσε να επέλθει και από πολύωρη έκθεση στο κρύο». Σε ό,τι αφορά τον χρόνο θανάτου του, υπολογίζεται στο διάστημα μεταξύ 26 και 27 Φεβρουαρίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην αυλή του Νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ νοσηλευόταν στο παιδοψυχιατρικό τμήμα, με εισαγγελική εντολή, όπου είχε μεταφερθεί στις 21 Φεβρουαρίου από το κέντρο φιλοξενίας του ΑΧΕΠΑ.

Κλείσιμο
Ο Αλέξανδρος Τανίδης είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια που λέγεται «παραληρηματική σε ιδέες και αίσθηση μανίας καταδίωξης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης