Σπείρα «κυνηγών» χαλκού εξαρθρώθηκε στις Σέρρες

Σπείρα «κυνηγών» χαλκού εξαρθρώθηκε στις Σέρρες

Οι δράστες ήταν ένας ζευγάρι ηλικίας 40 και 39, οι γιοι τους 24 και 21 χρόνων και η 16χρονη κόρη τους, οι οποίοι είχαν κάνει δυο διαρρήξεις και μία απόπειρα και είχαν αρπάξει είδη συνολικής αξίας 10.000 ευρώ

Σπείρα «κυνηγών» χαλκού εξαρθρώθηκε στις Σέρρες
Τέσσερις ενήλικοι κι ένα ανήλικο καρίτσι ήταν οι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων που είχαν ρημάξει τον περασμένο Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο τις επιχειρήσεις σε περιοχές των Σερρών, κλέβοντας καλώδια βιομηχανικής χρήσης και μεταλλικά εξαρτήματα.

Οι δράστες ήταν ένας ζευγάρι ηλικίας 40 και 39, οι γιοι τους 24 και 21 χρόνων και η 16χρονη κόρη τους, οι οποίοι είχαν κάνει δυο διαρρήξεις και μία απόπειρα και είχαν αρπάξει είδη συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. Οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη τους, κατέσχεσαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, αλλά τους άφησαν ελεύθερους λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τους, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Στον περιφραγμένο εξωτερικό χώρο της επιχείρησης ενός 51χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας τρύπωσε μέρα- μεσημέρι ένας 39χρονος Έλληνας και αποπειράθηκε να κλέψει μετασχηματιστές, τροφοδοτικά και διάφορα άλλα εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και ταμειακών μηχανών που βρίσκονταν στην αποθήκη. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Λάρισας για προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης