Σπείρα «κυνηγών» χαλκού εξαρθρώθηκε στις Σέρρες

Σπείρα «κυνηγών» χαλκού εξαρθρώθηκε στις Σέρρες

Οι δράστες ήταν ένας ζευγάρι ηλικίας 40 και 39, οι γιοι τους 24 και 21 χρόνων και η 16χρονη κόρη τους, οι οποίοι είχαν κάνει δυο διαρρήξεις και μία απόπειρα και είχαν αρπάξει είδη συνολικής αξίας 10.000 ευρώ

Τέσσερις ενήλικοι κι ένα ανήλικο καρίτσι ήταν οι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων που είχαν ρημάξει τον περασμένο Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο τις επιχειρήσεις σε περιοχές των Σερρών, κλέβοντας καλώδια βιομηχανικής χρήσης και μεταλλικά εξαρτήματα.

Οι δράστες ήταν ένας ζευγάρι ηλικίας 40 και 39, οι γιοι τους 24 και 21 χρόνων και η 16χρονη κόρη τους, οι οποίοι είχαν κάνει δυο διαρρήξεις και μία απόπειρα και είχαν αρπάξει είδη συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. Οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη τους, κατέσχεσαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, αλλά τους άφησαν ελεύθερους λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τους, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Στον περιφραγμένο εξωτερικό χώρο της επιχείρησης ενός 51χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας τρύπωσε μέρα- μεσημέρι ένας 39χρονος Έλληνας και αποπειράθηκε να κλέψει μετασχηματιστές, τροφοδοτικά και διάφορα άλλα εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και ταμειακών μηχανών που βρίσκονταν στην αποθήκη. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Λάρισας για προανάκριση.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αστυνομικός

Γύφτοι ήταν με γνωστό ποινικό μητρώο είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση στο παρελθόν. Έτσι τους πιάσανε.

Για κλωτσές.

Γιατι δεν λέτε οτι ήταν γυφτοι και γραφετε "Έλληνες"? Αφού ειναι φως φανάρι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης