Τρεις αλλοδαποί είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα στην Πάτρα

Τρεις αλλοδαποί είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα στην Πάτρα

Οι δυο Λίβυοι ηλικίας 19 και 20 χρόνων και ο 22χρονος Αλγερινός, που είχαν πάνω τους 717 ευρώ, τρία κινητά μαζί με διάφορα εξαρτήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν,

Τρεις αλλοδαποί είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα στην Πάτρα
Όχι ένα ή δυο, αλλά πέντε σταθμευμένα οχήματα προσπαθούσαν να διαρρήξουν ταυτόχρονα στην Πάτρα τρεις νεαροί αλλοδαποί, όταν έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.Α.Σ που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθησαν! Αυτή ήταν η αρχή για να αποκαλυφθεί η πλούσια δράση τους.

Οι δυο Λίβυοι ηλικίας 19 και 20 χρόνων και ο 22χρονος Αλγερινός, που είχαν πάνω τους 717 ευρώ, τρία κινητά μαζί με διάφορα εξαρτήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν, προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου αποκαλύφθηκε ότι τις τελευταίες πέντε ημέρες έκαναν διαρρήξεις οχημάτων, όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και στην Αττική,  όπου είχαν αρπάξει το κινητό του οδηγού ενός ανασφάλιστου φορτηγού στον Άγιο Παντελεήμονα.

Από την περασμένη Πέμπτη, οι δράστες είχαν διαρρήξει άλλα επτά αυτοκίνητα, κάποια εκ των οποίων βρήκαν ξεκλείδωτα, από τα οποία άρπαξαν μια τσάντα με προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ένα τάμπλετ και 14.750 ευρώ, 600 ευρώ, ένα ραδιο-CD, μια τσάντα με δυο κινητά και 80 ευρώ και ένα τσαντάκι με έγγραφα και μια χρυσή αλυσίδα χεριού. Οι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την εξιχνίαση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες κλοπές βρίσκονται σε εξέλιξη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης