Τσάκωσαν στα πράσα «κυνηγό» μετάλλων στην Πάτρα

Τσάκωσαν στα πράσα «κυνηγό» μετάλλων στην Πάτρα

λα τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της εταιρείας και ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια

Τσάκωσαν στα πράσα «κυνηγό» μετάλλων στην Πάτρα
Μέρα- μεσημέρι τρύπωσε σε ένα εργοτάξιο κατασκευαστικής εταιρείας στην Πάτρα ένας νεαρός «κυνηγός» μετάλλων και άρχισε να «σηκώνει» σαν… κύριος σίδερα μεταλλικού οπλισμού τύπου «Π», μπροστά στα μάτια των περιοίκων!

Όπως ήταν επόμενο, κάποιος ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως κατέφθασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι έπιασαν στα πράσα τον 20χρονο δράστη που είχε ήδη αρπάξει 40 κομμάτια μετάλλων. Όλα τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της εταιρείας και ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται και για άλλες εισβολές σε εργοτάξια της περιοχής πριν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

*** Να κλέψουν διάφορα είδη ρουχισμού από ένα κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα προσπάθησαν δυο γυναίκες που παρίσταναν τις πελάτισσες, αλλά έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη η οποία ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν γρήγορα στο κατάστημα ακινητοποίησαν μια 25χρονη Ρουμάνα που είχε πάνω της τα κλεμμένα ρούχα, τα οποία αποδόθηκαν στην υπεύθυνη της επιχείρησης. 

Όμως, η άγνωστη συνεργός της κατόρθωσε να διαφύγει και αναζητείται. Η αλλοδαπή οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει ξαφρίσει και άλλα μαγαζιά στην πόλη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης