Τρίτη σύλληψη στη Βουλή: 65χρονος πήγε για ραντεβού και βρέθηκε με χειροπέδες

Τρίτη σύλληψη στη Βουλή: 65χρονος πήγε για ραντεβού και βρέθηκε με χειροπέδες

Κατά τον έλεγχο από τα ειδικά μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Police On Line, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές

Πήγε στη Βουλή για επαγγελματικό ραντεβού και κατέληξε με χειροπέδες στο Α.Τ Συντάγματος γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Πρόκειται για έναν 65χρονο ο οποίος, σήμερα λίγα λεπτά μετά τις 9:30 το πρωί πέρασε την πύλη του κοινοβουλίου, επί της Βασιλίσσης Σοφίας καθώς όπως είπε είχε επαγγελματικό ραντεβού.

Όμως αντί να συνεχίσει, κατέληξε στο Α.Τ Συντάγματος καθώς κατά τον έλεγχο από τα ειδικά μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Police On Line, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Αμέσως ενημερώθηκε περιπολικό και ο «καταζητούμενος επισκέπτης» κατέληξε στο τμήμα και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη σύλληψη ατόμου μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Την προηγούμενη Τετάρτη, δύο άτομα που πήγαν να επισκεφθούν δύο πολιτικά πρόσωπα στο κοινοβούλιο κατέληξαν στον εισαγγελέα, καθώς τα ειδικά μηχανήματα που έχουν τοποθετηθεί στην πύλη του ελληνικού κοινοβουλίου «σκάναραν» τις ταυτότητες τους και όταν διαπιστώθηκε ότι «απασχολούσαν» τις αρχές, συνελήφθησαν.

Ειδικότερα σε βάρος του ενός επισκέπτη εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία και του δεύτερου για χρέη. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα που τοποθετήθηκαν στην είσοδο της βουλής επί της Βασιλίσσης Σοφίας είναι χαι – τεκ συστήματα τα οποία είναι on line συνδεδεμένα με τα τερματικά της Αστυνομίας (το σύστημα Police On Line) αλλά και τη βάση δεδομένων της Interpol έτσι ώστε να εντοπίζουν οποιαδήποτε εκκρεμότητα με το νόμο υπάρχει σε ελληνικό ή διεθνές επίπεδο και να οδηγούν τους «καταζητούμενους» στη Δικαιοσύνη. 

ΣΧΟΛΙΑ (19)

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ;;;;;;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΠΡΑ

Όμοιος ομοίω

Πατριώτες χαθήκαμε, τα μπουμπούκια της βουλής μόνο με απατεώνες κάνουν παρέα.

;

Ήθελες και Βουλή ρε κακομοίρη

Κυνοβουλειο .....

Δηλαδή,οι πολιτικοί μας ,συναλλάσσονται με καταζητούμενους;

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ .

Βικος

Φανταστείτε τι μπανοεβγαινε τόσο καιρό εκεί μέσα. Βέβαια οι εκλεγμένοι δεν πάνε πίσω

Ενδιαφέρον

Ενδιαφέρον προκαλεί το ποιόν των ανθρώπων με τους οποίους συναλάσσεται το "Δημοκρατικό Τόξο". Κατά τ' άλλα η Χρυσή Αυγή είναι οι εγκληματίες, και οι "Δημοκράτες", θα σώσουν τη χώρα. Άντε και καλά μυαλά όσοι τους ψηφίζετε.

???!!!

Πήγαν οι άνθρωποι να εξυπηρετηθούν.Αμαν.Πως κάνετε έτσι?

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΖΗΤΉΣΟΥΝ ΧΑΡΕΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης