Τρίτη σύλληψη στη Βουλή: 65χρονος πήγε για ραντεβού και βρέθηκε με χειροπέδες

Τρίτη σύλληψη στη Βουλή: 65χρονος πήγε για ραντεβού και βρέθηκε με χειροπέδες

Κατά τον έλεγχο από τα ειδικά μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Police On Line, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές

Τρίτη σύλληψη στη Βουλή: 65χρονος πήγε για ραντεβού και βρέθηκε με χειροπέδες
Πήγε στη Βουλή για επαγγελματικό ραντεβού και κατέληξε με χειροπέδες στο Α.Τ Συντάγματος γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Πρόκειται για έναν 65χρονο ο οποίος, σήμερα λίγα λεπτά μετά τις 9:30 το πρωί πέρασε την πύλη του κοινοβουλίου, επί της Βασιλίσσης Σοφίας καθώς όπως είπε είχε επαγγελματικό ραντεβού.

Όμως αντί να συνεχίσει, κατέληξε στο Α.Τ Συντάγματος καθώς κατά τον έλεγχο από τα ειδικά μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Police On Line, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Κλείσιμο
Αμέσως ενημερώθηκε περιπολικό και ο «καταζητούμενος επισκέπτης» κατέληξε στο τμήμα και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη σύλληψη ατόμου μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Την προηγούμενη Τετάρτη, δύο άτομα που πήγαν να επισκεφθούν δύο πολιτικά πρόσωπα στο κοινοβούλιο κατέληξαν στον εισαγγελέα, καθώς τα ειδικά μηχανήματα που έχουν τοποθετηθεί στην πύλη του ελληνικού κοινοβουλίου «σκάναραν» τις ταυτότητες τους και όταν διαπιστώθηκε ότι «απασχολούσαν» τις αρχές, συνελήφθησαν.

Ειδικότερα σε βάρος του ενός επισκέπτη εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία και του δεύτερου για χρέη. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα που τοποθετήθηκαν στην είσοδο της βουλής επί της Βασιλίσσης Σοφίας είναι χαι – τεκ συστήματα τα οποία είναι on line συνδεδεμένα με τα τερματικά της Αστυνομίας (το σύστημα Police On Line) αλλά και τη βάση δεδομένων της Interpol έτσι ώστε να εντοπίζουν οποιαδήποτε εκκρεμότητα με το νόμο υπάρχει σε ελληνικό ή διεθνές επίπεδο και να οδηγούν τους «καταζητούμενους» στη Δικαιοσύνη. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης