Βίντεο: Η «μάχη» του καπετάνιου με τα κύματα για να δέσει το Blue Star στην Τήνο

Βίντεο: Η «μάχη» του καπετάνιου με τα κύματα για να δέσει το Blue Star στην Τήνο

Χρειάστηκε υπερπροσπάθεια από τον καπετάνιο και το πλήρωμα για να καταφέρει να μπει στο λιμάνι, να «δέσει» και να αποβιβάσει με ασφάλεια τους επιβάτες του Blue Star Delos

Ένα εντυπωσιακό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου από το λιμάνι της Τήνου, όπου η θάλασσα βγήκε στη στεριά, την ώρα που ο καπετάνιος προσπαθούσε να δέσει το πλοίο στο λιμάνι λόγω των ισχυρών ανέμων.

Χρειάστηκε υπερπροσπάθεια από τον καπετάνιο και το πλήρωμα για να καταφέρει να μπει στο λιμάνι, να «δέσει» και να αποβιβάσει με ασφάλεια τους επιβάτες του Blue Star Delos.

Το πλοίο έφτασε από το Πειραιά στην Τήνο στις 12.25 το μεσημέρι της Κυριακής, αρχικά όμως δεν μπορούσε να προσεγγίσει τον προβλήτα και να «δέσει» λόγω των ισχυρών ανέμων.

Όπως σημειώνει το cyclades24.gr, το λιμάνι της Τήνου θεωρείται ένα δύσκολο λιμάνι, ιδίως όταν πνέουν νότιοι άνεμοι οκτώ μποφόρ. 

Πρόκειται για ένα ακόμη βίντεο που καταγράφει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι νησιώτες, ακόμα και στα κοσμοπολίτικα τουριστικά νησιά, τους χειμερινούς μήνες αλλά και τις αντίξοες συνθήκες εργασίας των ναυτεργατών.
Πηγή: cyclades24.gr

ΣΧΟΛΙΑ (6)

VITSEN

Ρε Μπιντε/καραγκιόζη που τα ξέρεις όλα ξέρεις ποσά έχει προσφέρει η Ναυτιλία και Έλληνες ναυτικοί στη Ελλάδα διαχρονικά ;Δε νομίζω !!!!!Προφανως και νομίζεις εύκολο το επάγγελμα του Ναυτικού!Η Ελλάδα από κάτι τέτοιους σαν και σένα έχει φτάσει εκεί που είναι!

@μπιντές

Κουράγιο μεγάλε..ούτε αυτό δεν θα κατάφερες να γίνεις..

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

που έχουν στουκάρει τα μισά μας πλοία

τρίτος κόσμος

τρίτος κόσμος

Χ.Π.

Επιτέλους πάψτε να αποκαλείτε τους Ναυτικούς ναυτεργάτες.. Ακόμη και ο απλός ναυτης έχει ένα σωρό αποδεικτικά ικανότητος για τα οποία έχει δώσει εξετάσεις.. Οι Αξιωματικοί όλοι είναι από ανώτερες σχολές, το δε δίπλωμα Πλοίαρχου Α , το οποίο για να αποκτηθεί θέλει χρόνια σπουδών και μετεκπαιδεύσεως είναι ισότιμος τίπλος ανωτάτης εκπαίδευσης, πολλοί δε έχουν και μεταπτυχιακά κυρίως στην Αγγλία ή και ΜΒΑ . Ομοίως και οι οικονομικοί Αξιωματικοί είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου..!! Η υποτίμηση του Ναυτικού επαγγέλματος κύριοι δημοσιογράφοι ( που οι πιό πολλοί έχετε τελειώσει την .....ανωτάτη !!!!! σχολή του Σταμάτη Μαλέλη) ας σταματήσει εδώ...

ΜΠΙΝΤΕΣ

Μην το βασανίζεις, χρυσέ μου! Μόνο τα τούβλα γίνονται ναυτικοί, οι δε σπουδές τους είναι για τα πανηγύρια. Ό,τι αξιόλογο υπάρχει στον χωρο είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών-Πολυτεχνικών τμημάτων που κατέληξαν στα βαπόρια λόγω οικονομικής κρίσης. Τα περί ισοτιμίας με ανώτατες σχολές να τα πεις σε όσους δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης