Η ανάρτηση του Τσίπρα για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Η ανάρτηση του Τσίπρα για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Δείτε τι ανέβασε ο πρωθυπουργός στο Twitter 

Η ανάρτηση του Τσίπρα για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη
Ενας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή και τραγουδοποιού Λουκιανού Κηλαηδόνη και την επέτειο θέλησε να θυμίσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε: «Ένας χρόνος από το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, ενός καλλιτέχνη που αγάπησε και τραγούδησε τις γειτονιές της Αθήνας όσο λίγοι. Ο Λουκιανός ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος που εξέπεμπε σεμνότητα, ευγένεια και άφησε μοναδικό στίγμα στη μουσική ζωή του τόπου».


Στην ανάρτηση ο πρωθυπουργός συμπεριέλαβε και το βίντεο από αφιέρωμα της ΕΡΤ1 στον Λουκιανό, στο οποίο ο ίδιος μίλησε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του Κηλαηδόνη.
Κλείσιμο



Στο ντοκιμαντέρ «Με τον Λουκιανό» εκτός από τον πρωθυπουργό μιλούν επίσης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης, ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς, η Αφροδίτη Μάνου, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Μίμης Δομάζος, η Φοίβη Αγγελοπούλου, οι γείτονές του στο Μεταξουργείο, η γυναίκα του Άννα Βαγενά και τα παιδιά του. Το υλικό βασίζεται στο πλούσιο αρχείο του συνθέτη, καθώς και σε συνεντεύξεις συνεργατών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης