Σάμος: Συνελήφθη 39χρονος για καλλιέργεια παραισθησιογόνων μανιταριών

Σάμος: Συνελήφθη 39χρονος για καλλιέργεια παραισθησιογόνων μανιταριών

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τέσσερα μανιτάρια που καλλιεργούσε ο δράστης σε πλήρη ανάπτυξη, άλλα παραισθησιογόνα μανιτάρια βάρους 56 γραμμαρίων που είχε αποξηράνει, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 114 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας

Σάμος: Συνελήφθη 39χρονος για καλλιέργεια παραισθησιογόνων μανιταριών
Μια μίνι φυτεία με παραισθησιογόνα μανιτάρια, αλλά και χασίς και παράνομα όπλα και εκρηκτικά ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 39χρονου στο Βαθύ της Σάμου.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο σπίτι του δράστη έπειτα από την σύλληψη ενός 20χρονου από την Υεμένη, ο οποίος είχε αγοράσει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από τον 39χρονο δράστη.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν τέσσερα μανιτάρια που καλλιεργούσε ο δράστης σε πλήρη ανάπτυξη, άλλα παραισθησιογόνα μανιτάρια βάρους 56 γραμμαρίων που είχε αποξηράνει, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 114 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, τρεις τρίφτες, τσιγαρόχαρτα και τέσσερις  πίπες για την χρήση κάνναβης.

Παράλληλα, όμως, κατασχέθηκαν ένα ναρκωτικό σπρέι, ένα αεροβόλο όπλο με βολίδες και αμπούλες αέρος, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 9,18 εκατοστών, πυρίτιδα βάρους 93,4 γραμμαρίων και 120 ευρώ. Ο 39χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών σε βαθμό κακουργήματος με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης