Παράτησαν λαθραία τσιγάρα και είδη παρεμπορίου στη λαϊκή

Παράτησαν λαθραία τσιγάρα και είδη παρεμπορίου στη λαϊκή

Μέσα, βρήκαν 36 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 150 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και διάφορα είδη παραεμπορίου, τα οποία κατέσχεσαν και παρέδωσαν στο Τελωνείο

Παράτησαν λαθραία τσιγάρα και είδη παρεμπορίου στη λαϊκή
Είδε τους αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους στους πάγκους της λαϊκής αγοράς στην Πάτρα και το έβαλε στα πόδια εγκαταλείποντας την παράνομη πραμάτεια του, ένας άγνωστος που διέθετε και ο ίδιος προς πώληση λαθραία τσιγάρα και προϊόντα παρεμπορίου!

Οι άνδρες του Γ΄ αστυνομικού τμήματος Πατρών παραξενεύτηκαν όταν βρήκαν... «αδέσποτες» τις τρεις χαρτόκουτες στις παρυφές της λαϊκής αγοράς χωρίς να είναι κάποιος κοντά τους και τις άνοιξαν από περιέργεια. Μέσα, βρήκαν 36 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 150 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και διάφορα είδη παραεμπορίου, τα οποία κατέσχεσαν και παρέδωσαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι. Η έρευνα για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη, ο οποίος τα διέθετε προς πώληση, βρίσκεται σε εξέλιξη.

*** Στο Ηράκλειο, συνελήφθη ένας 44χρονος Πακιστανός, όταν βρέθηκαν στην κατοχή του 40 πακέτα τσιγάρων και επτά συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 350 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού κώδικα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης