Σπάρτη: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Σπάρτη: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

Οι κακοποιοί δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν τις κασετίνες που περιείχαν τα χρήματα

Πολύς θόρυβος για το... τίποτα! Η εκκωφαντική έκρηξη σε ένα Α.Τ.Μ. της τράπεζας Πειραιώς που ήταν εγκατεστημένο στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη, μπορεί να σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους της πόλης, όμως δεν έκανε... πλούσιους τους δράστες!

Οι κακοποιοί, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ανατίναξαν το μηχάνημα αλλά δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν τις κασετίνες που περιείχαν τα χρήματα. Αντίθετα, η έκρηξη ενεργοποίησε το σύστημα συναγερμού με το οποίο ήταν εφοδιασμένο το Α.Τ.Μ. κι έτσι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να φύγουν άρον- άρον με άδεια χέρια.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο και βρήκαν το μηχάνημα διαλυμένο και εκτεταμένες ζημιές στο υποκατάστημα, έχουν στα χέρια τους το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας και ελπίζουν ότι θα ανακαλύψουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fiat123

Πρόκειται για μια μάρκα που έχει αγαπήσει ο Έλληνας αγοραστής αυτοκινήτου. Τα τελευταία χρόνια όμως, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία 'εχει γυρίσει την πλάτη του στα... ευρώ του, επικεντρώνοντας τα αυτοκίνητά τους στις πωλήσεις μόνο εταιρικών και νοικιάρικων.