Κυπαρισσία: Αποκαλύφθηκαν οι κλοπές επειδή δεν είχαν ταυτότητες!

Κυπαρισσία: Αποκαλύφθηκαν οι κλοπές επειδή δεν είχαν ταυτότητες!

Οι δύο 40χρονοι Αλβανοί πιάστηκαν στη... φάκα σε τυπικό έλεγχο της αστυνομίας

Δεν είχαν μαζί τους ταυτότητες ή ταξιδιωτικά έγγραφα οι δύο 40χρονοι Αλβανοί που σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή της Κυπαρισσίας και αποφάσισαν να τους συνοδεύσουν στο σπίτι τους για να τους τα δείξουν. Όταν έφτασαν, όμως, βρήκαν το σπίτι γεμάτο αντικείμενα που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους!

Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε πως ήταν κλοπιμαία κι έτσι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας, όπου σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία και αναζητούνται οι νόμιμοι κάτοχοι των ευρημάτων, ένας από τους οποίους αναγνώρισε ήδη όσα του έκλεψαν.

*** Τα ακραία καιρικά φαινόμενα όχι μόνο δεν εμπόδισαν, αλλά αντίθετα διευκόλυναν τους διαρρήκτες που εισέβαλαν ανενόχλητοι σε δύο σπίτια στο Βελεστίνο Μαγνησίας, παραβιάζοντας πόρτες και παράθυρα! Οι δράστες έκαναν γερή μπάζα, αφού άρπαξαν από το ένα σπίτι μετρητά ύψους 3.000 ευρώ και από το άλλο χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ και 500 ευρώ σε κέρματα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

TO 98 % TΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4390622

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης από το βήμα της ανοιχτής συνεδρίασης της 43ης ετήσιας γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος 

4464991

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε σύντομη παρέμβαση του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

rouvikonasmess

Επίδειξη δύναμης από περίπου 100 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα και άλλων αναρχικών συλλογικοτήτων, την ώρα που συνεδρίαζε η Ολομέλεια για το ασφαλιστικό - Πέταξαν μπογιές, προκάλεσαν υλικές ζημιές - Τραυματίστηκε ελαφρά ο σκοπός στην είσοδο - Ανακοίνωση Ρουβίκωνα: «Για τους γέρους και για τις γριές μας σήμερα, για εμάς αύριο...»

65